Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa1818

ciąża

Polecane posty

Gość szczesliwa1818

Cześć, mam 18 lat i chciałabym podzielić się z wami z dla mnie tak szczęśliwą wiadomością. Otóż jestem w ciąży!!:), od dawna chciałam mieć dziecko, fakt nie planowaliśmy tego z moim chłopakiem, jest to wpadka ale się cieszę;) jutro powiemy rodzicom, gdyż mieszkamy w innej miejscowości. Jak myślicie, ślub mamy wziąć w trakcie ciąży czy, jak urodzę?:)

Gość tak gratuluję
naprawdę gratuluję!!!

Gość Poczekaj
do drugiej ciąży - będzie już łatwiej :D

Gość podziel się jeszcze
Wiadomością kto jest tym szczesliwcem który będzie utrzymywał dziecko i ciebie bez wykształcenia i zawodu. :P

Gość rekultywator
>>>Mam 18 lat >>>od dawna chciałam mieć dziecko Biednie dziecko, będzie miało w przyszłości pod górkę.

Gość szczesliwa1818
Czemu jesteście tak wredni? Cieszę się i chciałam się z wami o tym podzielić. Nie bój się mieszkamy z chłopakiem od dawna w swoim mieszkaniu, a uczę się zaocznie w tygodniu pracuję więc utrzymujemy się wspólnie. Po za tym w razie wypadku mamy rodziców. Myślicie, że 18 lat to mało? Otóż dla osób, którzy maja 30 lat to może się wydawać się, że to mało. Każdy jest inaczej zbudowany i dojrzewa inaczej, więc nie krytykujcie tylko proszę o radę.