Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Perconti

jestem tu nowy

Polecane posty

co jutro fajnego robisz? ja mam gości ... rodzina się zjedzie.. i bede zmuszona zaczac pisac prace licencjacką.. niestety magia świateczna prysnie;D

no ja też niestety będę musiał się zabrać za robotę, muszę projekt zrobić:(, po nowym roku będzie grom zaliczeń

czy interesujące hmm.. wydaje sie, ze tak.. ale to bede mogla powiedziec jak zaczne pisac. Jutro juz moge podac pierwsze newsy :D

około 60 stron:) a do połowy stycznia musze oddać pierwszy rozdział zeby zaliczyć seminarium :) a pierwszy rozdział to mniej więcej 20 stron:) także dam chyba rade :)

oj ja jakoś nie lubię pisać długich prac, ogólnie mówiąc nie lubię humanistycznych przedmiotów:)

Gość obudz sie
oki i ja sie z nowym przywitam Hi pisze dzis z pomaranczy gdyz taki moj kaprys. Miejmy nadzieje, ze bedziesz sie tu bawic rownie fajnie jak i ja

uuu na gdzieś na południo polski jesteś, no a ja na północy w olsztynie na UWM?)

a teraz nie jestem w Opolu:) teraz Wielkopolska:) do Opola jade w poniedzialek za tydzien:) ale podejrzewam, ze nic sie nie zmienilo od ostatniej srody, korki pewnie jak zwykle, zadnego mostu nie dobudowali.. stara bieda:)