Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srali muchy

Czkawka dlaczego jestes taka wredna?

Polecane posty

Gość srali muchy

dlaczego wyzywasz ludzi ze wsi,osoby niskie,wierzacych?kto ci dal takie prawo?kim ty kurwa jestes?zerem:O nawet australijczyk przy blizszym poznaniu kopnal cie w dupe.

Gość Czkawka ruchałbym cię
:classic_cool:

Gość srali muchy
takaMALAjedna wydaje ci sie,wierz mi.

i że niby wyzywam kogoś personalnie? gdzie? :classic_cool: nie wierzę :D religijnych? to już potfasz! napisałam dzisiaj na jednym topiku że chciałabym pobożnego chłoptasia :(

Gość srali muchy
czkawka co ty pierdolisz dziewczyno,jestes pieprzona egoistka i doskonale o tym wiesz🖐️

Gość srali muchy
nie rob z siebie jeszcze wiekszej idiotki niz jestes,kto ostatnio pisal,ze ludzie ze wsi nie powinni miec wstepu do warszawy bo sa zalosni?przypomnij sobie.

Gość srali muchy
czkawka oboje wiemy,ze jestes falszywa🖐️

Gość dzdziiwnaaa
a powinni miec? smierdziele i nieroby.

Gość niebieskie oko na maroko
ja do Czkawki nic nie miałam dopóki nie przeczytałam jak naśmiewa się z ludzi ze wsi

Gość srali muchy
nie zgrywaj sie czkawka;-)jestes zalosna,nawet przez skejpa cie nie chcieli;-)

oj bardzo sie naśmiewałam :o faktycznie jeden albo dwa wpisy ... i wkurzają mnie...nie wiem czy Was by nie wkurzało,że przyjezdza se ktoś to waszych miescin i zabiera miejsca pracy albo miejsca w złobku/przedszkolu/ nie odprowadza podatków...mówicie że macie na wsiach czyste powietrze, lepszą wodę, a my mamy w Wawie gorsze a czemu? no dzięki komu? 1,5 miliona mieszkanców, a jakos w święta światło sie pali w co 30 mieszkaniu chyba :o z 300 tys osób może zostało... albo mniej.. o dziwo wszędzie jakoś brakuje miesc... :o jesteście nieuczciwi i tyle. Nie mam za co szanować ludzi z innych miejsc...

Gość srali muchy
w sumie tylko tyle chcialem ci napisac;-)ze jestes pieprzona egoista bez zadnych perspektyw na zycie;-)

aha i jak mieszkacie w jakichs górach czy nad morzem to macie tam swoje opłaty klimatyczne, moze smieszna kwota paru złotych ale zawsze coś a w Wawie?! nic...tylko spaliny, smog...tłok,ścisk...kolejki, korki, wypadki....

srali muchy w sumie tylko tyle chcialem ci napisac ze jestes pieprzona egoista bez zadnych perspektyw na zycie też mi nowość 💤 🖐️ zresztą ciśnijcie sobie skoro kloca pocisnac nie mozecie ;D najpierw jechaliscie Malutkiej w szpileczkach (chociaz nic nie zrobiła ;D ) teraz mi...rupta co chceta

Gość srali muchy
ja akurat nie jestem ze wsi a jak cos ci sie ksiezniczko nie podoba to sie przeprowadz,poza tym i tak 24 h spedzasz tutaj i pokazujesz cipe ciapatym na skejpie wiec po chuj sie pieklisz?;-)

Gość srali muchy
wielka warszawianka:-D a kto chcialby ja ruchac;-)

asle sie spinasz czkawka, to zer mnie mama urodzila i wychowala na wsi, to wies jest mi przypisana, cale zycie mam siedziec na tylku ? Wyluzuj poslady, nie biore odpowiedzialnosci za wybory rodzicow, ale swoim moge kierowac jak chce i zabrac ci miejsce pracy, zdanie takich ograniczonych osob mam w dupie

Gość srali muchy
jakie miejsce pracy?:-D ona ma 22 lata i wciaz siedzi na dupie,robi studia zaoczne,ciagnie kase od starych.jedyna jej rozrywka to kafe i omegle:-D

ja sie zastanawiam jak maly mozg musi byc ktory akceptuje ludzi ze swojego miasta, dzieki bogu ze nie klasyfikuje ludzi zreszta jak kiedys czkawka wyjedzie ze swojego miasta, to wtedy zmieni zdanie - to taki przywilej durnot

Gość srali muchy
czkawka to tobie argumentow zabraklo,jestes egoista w dodatku wredna,nic procz kafe ci nie zostalo,bo z takim podejsciem jak twoje nawet kolezanki nie znajdziesz.