Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiolettttttta

czy facet mający problemy z erekcją jest płodny

Polecane posty

Gość Wiolettttttta

Miałam krótkie zbliżenie bez zabezpieczenia z facetem - 40 lat, byłam dzień po miesiącze. Długo nie mógł mieć wzwodu, ale po jakimś czasie się udało. Krótka penetracja, a później jego długa praca na "zakończeniem" oczywiście na zewnątrz. Tak na logikę, pewnie mnie nie zapłodnił, ale dla pewności zapytam czy orientujecie się jak jest z płodnością u facetów w tym wieku? Maleje? Dodatkowo ten problem ze wzwodem i długie dochodzenia, a moje dni niepłodne... składa się to na fakt, że ciąży nie ma, ale chciałabym spać spokojnie, a o jakości płodności facetów w tym wieku nie wiem nic.

40 lat to jeszcze nie taki stary :) nie wiem czy wiesz ale facet do konca swojego zycia moze zaplodnic kobiete :) 40 latek moze bez problemu zaplodnic kobiete :)

zapomnialam napisac ze Twoj facet mial problem z erekcja - no ale wkoncu sie udalo i odbyliscie stosunek - wiec ciaza jest w takich sytuacjach mozliwa

Gość gość
Skoro szukasz sklepu internetowego z preparatami na potencję, no to ja po prostu polecam http://dobratabletka.pl. Chyba największy plus sklepu jest taki, że zapewniają skuteczne preparaty, to mogę obiecać.