Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Zaczęłam oglądać Salę Samobójców, 10 minut i już jestem zgorszona :O

Polecane posty

Gość dailahhhhhh
fajny film

Gość dailahhhhhh
rozwinie sie ogladaj nie przerywaj, dobra dawka mocnego kina, poczatek nudnawy, ale potem niezla akcja

Też byłam zgorszona, ale z nieco innego powodu ;). na temat całego filmu sie nie wypowiem, bo po prostu wyszlam z kina

Gość komentująca salę
No gejowski wątek będzie, ale taki mizerniutki. Słabo pokazany. :P

Gość zxczxcvbnjhjhghjghjg
do dupy ten film jest :o🖐️

Gość dailahhhhhh
no niezly niezly jest a potem fajnie sie przenosza w wirtualny swiat

Gość komentująca salę
W każdym razie ostatnia scena mnie zmiażdżyła. Bałabym się drugi raz obejrzeć. :O

Gość komentująca salę
Ogólnie jara mnie ten Dominik, słodziak taki EMO :D

Gość ja już oglądałam dawno, ale
Dominik jest mega, a ten gejowski wątek mrauuu

e to lipa że mały wątek miałam nadzieje że tylko to, nie chce go oglądać z jakąs inną babką :( no własnie nie jest fajny taki emo :( a czemu Anke Cie zgorszył?

Gość komentująca salę
Ale zauważyłam, że my kobiety, ileś lat temu gardziłyśmy takimi gejowsko-kobiecymi facetami, a teraz nas oni podniecają. O co kaman?? Nie mogę pojąć, chociaż i mnie to dotyczy.

Gość komentująca salę
Pani Czkawka a czemu emo Dominik Cię nie jara? taki mhroczny jest, aż ciary mam na pleckach :D

Gość Pyt.nr 123
A Ty Czkawka masz dziś wolne czy jak?Nie stoisz dziś na bramce na disco wsisko Kalifornja klab? Tyko byś o gejach oglądała filmiki.:classic_cool:

może w coraz bardziej brutalnym świecie chcemy mieć chociaz w mężczyznach coś delikatnego? no nie wiem, mnie zawsze kręcili tacy lekko zgejowaciali faceci, ale też nie jacys przegięci

Gość komentująca salę
A i nie martw się, wiele go z kobietą nie zobaczysz, praktycznie też wcale. Wszystko fantazja, wirtual i lekomańskie wizje :P

Zgorszył to może złe słowo. Główny bohater był tak wkurwiający, że nie dało się go ani słuchać, ani oglądać.

Gość komentująca salę
Dodam jeszcze,że oprócz ciar na pleckach mi stanął:classic_cool:Jest wielki i pękaty niczym małosolny ogór w sklepie warzywnym za rogiem:classic_cool:

Gość ja już oglądałam dawno, ale
chyba dlatego, że tacy faceci mogą być równocześnie i męscy i słodcy, ja to tak widzę :classic_cool:

wyglada jak Di Caprio ale przez te włosy jak jakis Chinczyk albo ten goguś z Gorillaz a w ogole studniowka w narodowym? :O

Gość komentująca salę
No masz rację, mnie też zawsze kręcili tacy. Ale kobiety z pokolenia naszych mam i wcześniej nawet by nie splunęły na takiego :D

Gość komentująca salę
dobre podszywełe :D

Gość Dr Ziggi Froyd
Ty Czkawka jesteś jako ochroniarz tak zmaskulinizowana,że nie osiągnęłabyś satysfakcji z seksu z podobnie ukształtowanym osobnikiem.Jednakże z uwagi na fakt iż nie jesteś jeszcze w pełni przekonana co do kobiet[ten cel tkwi nadal w twej podświadomości]to wybierasz metroseksualnych mężczyzn.Takich cipciusińskich chłopaczków:classic_cool:Albo zbijesz testosteron albo będziesz musiała po paru latach pracy na ochronie pójść w kobietki niestety albo stety:classic_cool:

oo kurfa Ziggi przerazasz mnie! jak mnie dobrze znasz :O lepiej niż ja sama :O ale lesbijką to jednak bym nie chciała być...gejem tak, ale lesbą nie :(

Gość komentująca salę
Czkawka fajnie komentujesz ;) Idę się wykąpać, a potem zobaczę, przy której minucie filmu już jesteś :)

serio? :D dzieki:D to pokomentuje minute po minucie jestem taka podekscytowana! uwielbiam takie wątki...przypomina mi Ita-Naru-Sasu takie opowiastki i komiksy homo a nawet kazirodzcze (tamci mieli podobne fryzy )