Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Zaczęłam oglądać Salę Samobójców, 10 minut i już jestem zgorszona :O

Polecane posty

Czkawka. Powodowana poczuciem obowiązku oświadczam Ci, że ten Rusek to tak naprawdę Chorwat o ruskich korzeniach, Leo Vlasic-Klasan. Mam go na fejsie. Poczytałam, co tam wypisuje. Zrobił się bardziej ludzki i jakiś mniej pociągający. :(

Gość taaa co udaje że wie wszystko
miał dobrych rodziców, jego rodzice nie byli dobrym małżeństwem, natomiast rodzicami byli kochającymi, tylko może za późno zaczęli rozumieć swojego syna.

Gość mfijemfimef
moj powrot po obzarstwie z resztek wigilijnych :classic_cool: ten koles niby pisal ze on nie jest na tym filmiku nie? bo to nie on dodal tylko ktos inny. ale choooj wie komu wierzyc. czkawka a ogladalas film trzynastka? tetz o zbuntowanych nastolatkach :D

a ja to nie wiem, bo młodziez teraz idzie w dwa kierunki albo skrajnie ułożeni, fajni, piękni, dobrze ubrani, chcący sie uczyć, towarzyscy (chciałabym byc taka) albo jakies zapijaczone meneliki i zachodzące w ciąze 14 letnie dziunie

A co do filmu, byłam w kinie, drżąc, że zmarnuję 50 dych na bilety dla dwóch osób, cole i popcorn. Nie zmarnowałam. Świetny, choć mam wrażenie, że niedokończony, albo reżyser miał za mało czasu, żeby zmieścić swoją myśl.

ja to bym chciała,żeby moi tacy byli...a rodzice nadopiekuńczy którzy sprawiają, że nie czujesz że żyjesz? którzy żyją życiem dziecka? :O jego rodzice są spoko (przynajmniej w moim odczuciu) a on zbzikował :o i takie hece odstawia, tak naprawde zatracił siebie

no tzo Ty kupujesz fatzetowi biletee do kineła? :classic_cool: no chyba że to model jakis był :D a tego w sensie dodałas na fejsie do znajomych?!! :o też bym chciała :(

a no własnie Deka jakoś zbyt dobrze wygladał jak na ruska :D a po jakiemu wypisuje? trzynastke oglądałam jakis czas temu juz, ale taki dosc typowy amerykanski, chociaż oglądało sie dobrze, wciągający

Gość mfijemfimef
pani czkawka a polec cos jeszcze o zdeprawowanej mlodziezy :classic_cool: ja ze swojej strony moge polecic kidulthood

To nie był mój facet, tylko kolega gej, który się zlitował. I nie model. :O A Leo wypisuje głównie po chorwacku, czasami po angielsku. Ma 25 lat. Pracował dla Armaniego i innych takich. Zrobił się jakiś taki przaśny.:( :( :(

Gość mfijemfimef
zobacze se :D

łokej limite sie skończyl może to i lepiej. kurde naprawde dobry film! i to jaki oryginalny! bo ostatnio Polacy wszystko zerznęliby z usa... (a to love actually, to kac vegas :O )

Co do młodzieży to może ktoś by tak przypomniał o ''Białym oleandrze''? Znajdzie się tam parę młodych osób. :)

przaśny :D ale serio go sobie dodałaś? może ja se francisca dodam? :classic_cool: kolega gej? to chyba on powinien być bardziej zainteresowany filmem :P

Serio go dodałam. Wpisz w google Leo Vlasic-Klasan, to go zobaczysz na fejsie. I serio przaśny. Okularnik! :D A kolega to się podniecił tylko w momencie, w którym se facet na filmiku szczelił w łeb. :( I jak była ta cholerna Sylwia w masce. Czyżby mój Munio się ukrywał? :(

haha znazłam takiego Leo co ma 3 znajomych i to samych facetów ;D chyba że dodałaś go jako River Viperi (to taki jeden co mi sie podoba tez model ah ;) )

Gość komentująca salę
Wróciłam, o rany, szkoda, że nie mogłaś całego filmu obejrzeć :( Byłam ciekawa co pod koniec napiszesz, zakończenie jest mega. Ale smutno mi się zrobiło jak cały film sobie na nowo dokładnie przypomniałam. Jest wielu takich nadwrażliwców jak Dominik.. Ja też jestem nadwrażliwa i to strasznie utrudnia życie. Zdołowałam się. Miłość mojego życia nigdy nie będzie moja :( Co prawda seksu mi nie odmawiał i zanosi się na kolejne randki, ale co z tego, jak on mnie nie kocha - ja wolna, on wolny i od tylu lat się nie możemy zejść ze sobą :( toksyczna love, a ja nawet alkoholu nie lubię i upić się na smutno bądź wesoło nie mogę, heh. Dobra, nasmęciłam w tematełe o smutnym filmie i chyba pójdę spać, jutro powinnam najpóźniej o 9.00 już być rześka, bo czeka mnie fatalny dzień. A może znajdę jakiś temat do pośmiania przed snem, co ;)

Napisał do mnie!!! Napisał! Może się właśnie personalnie poznamy. Iiiiii.:D

no co TY?! dodałaś sobie modela do znajomych, ciacho na które patrzyłaś tzaluśki rok i on jeszcze do Ciebie pisze?! Ty to masz farta dziewczyno albo nazwisko hilton paris :classic_cool:

istnieje jeszcze optzyja, że masz ładną twarz :D ach żeby mnie ktoś zechciał :( i żeby nie był to Polak... :(

Napisał pierdolone pół godziny temu i aktualnie ani widu, ani słychu, ani duchu, kurrrwa! :O Mam po prostu efektowne zdjęcie profilowe. :classic_cool: