Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Zaczęłam oglądać Salę Samobójców, 10 minut i już jestem zgorszona :O

Polecane posty

komentująca - po odczekaniu bede oglądać dalej :P chociaż jestem tak ciekawa zakonczenia że może bede sobie stopniować napięcie? to przykre z tym Twoim chlopakiem, nie wiem czy to dobrze że sie spotykacie tylko na sexe :( bo sie tylko do niego przyzwyczaisz... ja tam miałam moją big love ale popsułam.. wole o tym nie myslec :P jest pelno facetów na świecie!

Jest pełno facetów na świecie, ale nie obok nas. :(

Gość komentująca salę
Warto odczekać na drugą część ;) koniecznie opisz wrażenia potem! No.. ja już od mojego się nie odzwyczaję niestety... znamy się od 18 lat, porażka co? i żadne z nas w tym czasie nie było w związku ani małżeństwie, dla mnie już za późno, stracona jestem. Jak się słodko do mnie uśmiechnie, to jestem ugotowana... a próbowałam się przez tyle lat zakochać w innych, wierz mi... nic z tego. Może dlatego się zdołowałam bo "mój" jest podobny do Dominika w tym filmie w czarnych włosach :D tylko że już nie jest taki młodziutki ale stary jeszcze też nie ;) no cóż. Dorosły chłop, żadne EMO ale przypomniał mi go Dominik. czasami życie bywa porąbane. Muszę pomyśleć o czymś innym żeby móc zasnąć, noż.......wrrrr :D

Czkawko, grzecznie Cię informuję, bo zdajesz się być zainteresowana, że dostałam kosza. Usunął mnie ze znajomych, po wyjaśnieniu mi, że nienawidzi bycia modelem. Hm. :O

oh jak on mógł?! :O a to butz :O jakis dziwny :D najpierw przyjal a potem nagle usunal bo nie lubi byc modelem? :D no chyba,że pomyslał że na to lecisz...ale w sumie co innego myslał? że poznałaś go w bibliotetze i zauroczył Cie ksiązką którą własnie czytał albo intelektem?! :O eh faceci :o marność nad marnosciami !

Prawda? :( Jestem załamana, ale jednocześnie strasznie chce mi się śmiać. :D Jakieś śmieszne to było. I w ogóle, no. Czkawka, masz fejsa?

A mogłabyś mi wyświadczyć przysługę i wykręcić malutki numer? :D

ze swojego konta? :D no nie wiem nie wiem :classic_cool: a ten...film sie skończył już :o eee zakonczenie było lipne, sala samobójców i na końcu samobójstwo...... lepsze by było jakby nie wiem jakas odmiana losu

No plissss, nie łam mi ❤️. Już Leo je złamał.:D A film właśnie jest genialny bez happy endu. Z happy endem to by było jak popijanie Kubusia, czy innego Pysia w kiblu, na imprezie dla ćpuno-gejów i z Jarosławem za ścianką. :O

ale nie chodzi mi nawet o happy end, tylko o to że to było do przewidzenia w miare...raczej ciekawe jakby ktos jeszcze sie zabil albo ktoś zamiast niego, nie wiem ja sobie wyobrażałam, że to bedzie tak jak mówił że zycie jest takie cenne blabla no to że bedzie tej lasce niósł tabletki albo coś, bedzie w dobrym humorze i jakos przypadkiem straci życie albo np. wypadek albo komus ratując sam zginie... a cały film poza tym świetny, no a co to za misja? :classic_cool:

Na ten moment nie mam pomysłu. Jeszcze. :classic_cool: Hmmm, może coś z pozytywnym testem ciążowym? Chociaż nie, chyba oklepane. :O A zakończenie... Masz fantazję, nie ma co. :classic_cool:

ale ogółem sama bym nie wpadła na pomysł takiego filmu ;) jesli nie był na motywach innego to szacun i mozemy byc wreszcie dumni z czegos ale żeby tego modela wkręcic w ciaze?:D

Myślę cały czas, jak tu modela zeźlić w ramach zemsty za tę hańbę. 😠 Z tą ciążą to raczej nie, nie chwali się na fejsie, ile panienek zalicza dziennie. :O Ale wiesz co? Jak jeszcze byłam na jego profilu, to widziałam zdjęcia zrobione...nieprofesjonalnie. Już się nie prezentuje tak dobrze. :D Gierszał, czy jak mu tam, powinien dostać Oscara za tę rolę. Poważnie. :) Tak dobrej gry już dawno nie widziałam.

ja go wczesniej widizałam we "wszystko co kocham" tam nie grał chyba głownej roli, jakąś małą, i miał super fryz, takie blondzio włosy...dlatego tak mnie tu w czarnych zbulwersował, ale w polowie filmu zaczęło mi juz wszystko pasować, o tak gral świetnie! niesamowicie...ciekawe czy gra w jakims teatrze może?

Gość tpkgadwtpj
czkawka twój ałstralijczyk jest na kafe:-Dhaha

Nie widziałam tego filmu. Dzięki za podpowiedź. Szczelę se z...:classic_cool:

Gdzie ten Ałstralijczyk? Pamiętam wątek, ale gdzieś zgubiłam w tłoku. :D

Gość tpkgadwtpj
temat zalozył na ogolnym po angielsku:-D

Ta, jasne. :D Jajtza se robiom o tak późnej porze, no!:O

no i jeszcze sobie przemyślałam parę spraw to tak: -ktoś mówił coś o jakiejś pani psycholog ale tam żadnego psychologa nie było tylko 2 psychiatrów + ten w szpitalu chhyba dwa Agata Kulesza Bożeeeee jak ja jej nie znosze!!!!! masakra...jeszcze w rodzince.pl gra czasem to rzygac sie aż chce...Krzysztof Pieczyński - jakby go wyjąć stad i wsadzić gdziekolwiek indziej wszędzie gra tak samo :o + jak sie nazywała ta laska w ostatniej scenie? taka ładna ciemnowłosa w klubie co sie całowała z chłopakiem? co krecili filmik? + Jakub Gierszał absolutnie świetny ;)