Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastaanwiajaca się.

preznty-czy wypada? do Panow , ogolnie dziwna sytuacja

Polecane posty

Gość zastaanwiajaca się.

Chcialabym poznac meska opinie na temat prezentow . Otoz jakis czas temu poznalam pewnego chlopaka(3 miesiace temu) tak sie skalada iz jest on moim wspollokatorem.Bardzo dobrze nam sie ze soba rozmawia o wszystkim tak luzno. Przez ost. miesiac nasze kontakty zmienily sie w bardziej zazyle ale oboje sie zastanawiamy czy to aby dobry pomysl byc ze soba gdyz oboje mieszkamy razem z innymi wspollokatorami. Zastaanwiam sie czy jesli zrobie ten swojemu niby chlopakowi bo tak zni cos chcemy niby sie boimy i ukrywamy maly torcik w ksztalcie piersi z ladnym dekorowanym staniczkiem .Taki ladny nie perwersyjny zeby mnie ktos zle nie zrozumial.... Tylko nie wiem czy sie chlopak nie speszy i to na poczatek nie przesadnie..ale jestem artystka wiec lubie robic rzeczy manualne:P jak sadzicie? i jeszcze jedno pytanie myslicie ze jesli oboje sie boimy i wahamy to lepiej poczekac i moze cos z tego bedzie czy jednak sprobowac? dodam ze on ma lat 19 ja 21 ale nam to nie przeszkadza Dziekuje z gory za rady :)

Gość zastaanwiajaca się.
hm?

Gość zastaanwiajaca się.
prooooooooooosze o rade

Gość co tu radzić
tu trzeba działać rób ten tort i innymi nie przejmuj się :)

Gość hehee:)
rob ten torcik i bawcie sie dobrze:D

Gość zastaanwiajaca się.
no skoro tak mowicie:) dzieki