Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhvgy

Nie mam siły żyć

Polecane posty

Gość bhvgy
Wszystko mnie przytłacza :( Czuję się samotna... mam zaburzenia odżywiania...

Gość Nie Ty jedna
Nie Ty jedna , niestety:(

Gość bhvgy
Nie wątpię że to problem, ale ja naprawdę już nie wyrabiam :( @Nie Ty jedna Ta świadomość że inni też tak cierpią jeszcze bardziej mnie przytłacza...

Gość bhvgy
mam rodziców którzy się o mnie troszczą... mam dobre koleżanki, można powiedzieć przyjaciółki... ale brakuje mi kogoś kto naprawdę by mnie kochał :(

Gość bhvgy
Coś wymyślisz :) trzeba mieć pozytywne nastawienie...

Gość aaabbbbcccdddeee
Ja mam gorzej. Jestem brzydka, nie dlatego ze sie zaniedbałam etc. mam brzydką twarz, odstajace uszy koszmarny nos. Od dziecka byłam wyśmiewana, już w wieku 8lat modliłam sie o smierć. Chodziłam patrzac w chodnik, by znowu nikt nie wyzwał- jaki ryj, co za potwór ufo.. Nienawidze swojego zycia, i tego ze przegrałam na starcie, bo taki wygląd nie jest moja winą, tak samo ładnych ich zasługą. Nienawidze swiata, i ludzi

Gość bhvgy
Rozumiem Cię :( to przykre... też byłam wyśmiewana, już dawno się to skonczyło ale dalej mam w głębi serca jakąś zadrę...

powiem ci, że nie życz sobie raka bo nie ma nic gorszego od choroby jakiejkolwiek, a wygląd?jego sobie nie wybieramy i nie należy miec o to pretensji do kogolwiek a ludzie?ludzie zawsze byli jacy byli, olewaj ich