Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienooormalna

mam chore fantazje erotyczne

Polecane posty

Gość nienooormalna

np. pierwsze: jest poniedzialek, dzien jak kazdy w pracy. siedze przy swoim biurku i jestem skupiona na swojej pracy. nagle podchodzi do mnie pewien przystojny mezczyzna, ladnie zdudowany i mowi cicho "chodz", ja zmieszana wstaje, on ciagnie mnie za reke i zaprowadza na srodek sali biurowej, w ktorej jestesmy, podchodzi do jednego z biurek stojacych na srodku, wszystko z niego zrzuca jednym ruchem reki i mnie rzuca na nie i przyciska, zaczyna mnie gwaltownie rozbierac, wspolpracownicy zaciekawieni podchodza do nas i przygladaja sie na to co sie dzieje, stoja w milczeniu, on rozebrawszy mnie do naga spuszcza spodnie, rozchyla mi kolana i wchodzi we mnie gwaltownie, zaczyna ostro i gleboko, coraz mocniej, krzycze zeby przestal, ale nie reaguje na to, dociska mnie mocniej do stolu i robi swoje, boli mnie ale czuje coraz wieksze podniecenie, robi mi sie goraco, czuje coraz wieksza rozkosz, ktora przechodzi przez cale moje cialo, podniecaja go moje jeki, stekanie i krzyki nagle przestaje, przewraca mnie na druga strone i wchodzi we mnie ponownie, od tylu, ugniata mocno moja pupe i klepie mnie mocno po niej, im bardziej krzycze tym jest bardziej brutalniejszy az dochodze krzyczac z rozkoszy, spuszcza sie na moje rozpalone, podniecone cialo a drugie: jestem jeszcze dziewica i umowilam sie na swoja pierwsza wizyte u ginekologa, by sie przebadac, ale boje sie tej wizyty. po chwili czekania na korytarzu na moja lekarke przychodzi pewien mlody mezczyzna, mowi, ze zastepuje pania doktor, ktora jest na zwolnieniu lekarskim i kaze mi wejsc do pokoju. zamyka za mna drzwi na klucz i kaze sie rozebrac. mowie, ze chce porozmawiac o moim problemie z ktorym przychodze. on na to, ze zaraz porozmawiamy, ale musi mnie najpierw przebadac czy wszystko jest w porzadku. kaze mi, zebym rozebrala sie do naga, bo chce mi przebadac persi, sciagam stanik i siadam na kozetce, on przez chwile sie przyglada mi, zaczyna masowac moje piersi, ugniatac, jego reka schodzi coraz nizej az do krocza i mowi, zebym sciagnela majtki, bo trzeba przebadac narzady rodne. mowi, ze moge zostac na kozetce, bo tu bedzie wygodniej, wiec robie co mi kaze, kaze mi sie polozyc na kozetce i rozchylic kolana. podchodzi do mnie, nachyla sie nade mna i wklada mi palce do pochwy, potem pociera chwile lechtaczke i pyta sie czy cos czuje? mowie, ze tak, a on, ze musi sprawdzic moja pochwe, ale nie ma czym. mowi *nie buj sie*. jestem przerazona, robi mi sie goraco i jestem coraz bardziej mokra. on podnosi mi nogi do gory i krzyzuje, pozniej spuszcza spodnie i wklada mi powoli penisa, mowie ze nie chce, on *nie bedzie bolalo*, wchodzi powoli az do konca i wyciaga. pyta sie czy bolalo, mowie, ze tak, powtarza, robi to delikatnie ponownie, trwa to chwile. pozniej kaze mi wstac i podejsc do stolu, stanac tylem i wypiac sie, pytam sie czy to konieczne, mowi ze tak, wiec tak robie, smaruje mi czyms pupe i krocze i mowi, ze moze troche bolec, wklada penisa do mojego odbytu, mowie, ze bardzo boli i zeby przestal, on na to, ze jeszcze chwila, zaraz bolec nie bedzie, trwato to ponownie chwile, coraz bardziej robi mi sie slabo, zaczynam stekac, on zaslania mi buzie reka, zeby nic nie bylo slychac na korytarzu, robi tak az dochodzi i spuszcza sie we mnie. pozniej kaze mi sie ubrac i mowi to wszystko

Ja moge być tym kolegą z pracy i lekarzem. Chętnie spełnie twoje fantazje. Moge być też księdzem, kominiażem,piekarzem itd.