Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nazywamsieania24

Sikanie przy kichaniu - to jakiś problem?

Polecane posty

Gość nazywamsieania24

Wiem że to głupie ale od paru dni... jak kicham to siusiam :( Wigilia była u mnie, ale i tak musiałam zmieniać 2 razy bieliznę i spodnie - tłumaczyłam się, że się pobrudzilam jedzeniem. Jak kicham to próbuję nie siusiać, ale samo leci. Niewiele, ale starczy aby przemoczyć majtki i spodnie :( Nie miałam tak nigdy. Teraz też mi się zdarzyło, byłam w toalecie, więc miałam pusty pęcherz, ale po kilkunastu minutach kichnięcien ie do opanowania i BACH. Idiotyczne, wiem... Ale to może być problem z pęcherzem? Od środy mnie to męczy, nigdy tak nie miałam. I wstyd mi straszliwie, bo łóżko sobie w nocy zasiusiałam - śpię teraz z kocykiem "kocim" (na zmarnowanie) pod prześcieradłem...

Gość idhyaaa
Prawdopodobnie przeziębiłaś pęcherz,jeżeli przy oddawaniu moczu nie boli Cię pęcherz ani nie masz gorączki to nie jest to zapalenie ale zwykłe przeziębienie.Albo może to wskazywac na problemy z utrzymaniem moczu związane z jakimiś głębszymi obajwami innych chorób.Proponuje żebyś zrobiła sobie nasiadówke proszę: http://www.tipy.pl/artykul_4085,jak-zrobic-nasiadowke.html Także w przypadku podatności na choroby pęcherza polecam jedzenie żurawiny,jest pyszna i zdrowa :D

Gość a to fuujjjj
beata s-k , ma sobie do cewki moczozej penisa albo palucha wkladac?