Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on informatyk 26

Podnieca mnie była dziewczyna a mam kobietę. POMOCY

Polecane posty

Gość on informatyk 26

W sumie ostro flirtujemy przez gg. Pierwszy zacząłem, może napisałem jej za dużo, mi.in. że podnieca mnie jak opowiada o sexie z innymi, że zrobiłbym z nią co by tylko chciała oraz że jest w moim typie i to się nie zmieniło z mojej strony, tzw stałe emocje. Mam dziewczynę, z którą jest raz lepiej raz gorzej. No nie ważne. Była też ma chłopaka, zaproponowała spotkanie, jednak nie odpisałem już jej...trochę przestraszyłem się. Myślę jednak co raz więcej o niej, co zresztą sam jej wyznałem. Obecnie są święta, spędzam je z panną, do tamtej nie odzywam się. Jednak czuję, że jak moja wróci na studia do siebie to pokusa żeby pójść na całość z byłą wzmoże się. Nie kocham jej, ale zaj**iście mnie do niej ciągnie, myślę fiutem gdy przypadkowo gdzieś ją zobaczę. Parę razy zaproponowałem jej spacer koleżeński (studiujemy w tym samym city) i nic się na nim nie wydarzyło, nie dałem jej odczuć o czym myślę... ostatnio myśli o niej wzmogły się... Temat powielam bo przez pomyłkę umieściłem go na ogólnym, więc bez linczu ludziska:)

Gość ciuulleee
spadaj !

Gość dd554
pisala tu jakas dziewczyna ostatnio, ktora przesylala wasza rozmowe z gg bo sytuacja identyczna wiec mysle ze to jakies prowo albo zbieg okolicznosci

Gość on informatyk 26
wątpię aby używała forum akurat tego

Gość dd554
mowie powaznie:) do tego mowisz ze sie z nia spotkalas, a faktycznie chyba oklamales swoja dziewczyne??

Gość kochałeś tamtą
dziewczyno musisz sie strasznie nudzić. najpierw wklejasz rozmowe na gg swojegho faceta a teraz udajesz że jestes tym facetem :-O weź sie ogarnij i choć raz zrób coś pożytecznego!

Gość kafeteryjne kurwiszczee
hahaha albo to ona albo to serio jej koles:-D

Gość dd554
a jak to wszystko prawda to niezly chuj z ciebie.. mam nadzieje ze ta dziewczyna cie rzuci

Gość kochałeś tamtą
i nie ściemniaj więcej,bo ludzie nie sa tak głupi jak ty. po tym jak piszesz, jak używasz interpunkcji można w 100% stwierdzić ze to ta sama osoba pisze :-O

Gość ssukubaaaa
oO :O oblesne

Gość powiem ci cos na ucho
marze o takim dylemacie jaki ma autor tematu :)

Gość on informatyk 26
tak kurwa nie mam co robić