Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz sie zaloguje

Z kim zosatwiacie dzieci gdy wybieracie sie na zabawe Sylwestrową??

Polecane posty

Gość zaraz sie zaloguje

No jak w pytaniu.Co robicie z dziecmi jesli wybieracie sie na Sylwestra gdzies gdzie nie mozecie ze sobą dzieci wziąc? z kim je zostawiacie? Bo ja wlasnie z męzem mam w pracy imprezke, moje nastoletnie dzieci gdzies sie tam do swoich prywatnych znajomych wybierają, a jeszcze mam 3 latke i 8 latke, wiec mojej corki starsza kolezanka nigdzie sie nie wybiera,i nimi sie u nas zaopiekuje( znam dziewczyne, sympatyczna, spokojna,dziewczynkii ją lubia bo nieraz przychodzi do mojej corki na pogaduchy).Czy waszym zdaniem 250 zł za przypilnowanie dziewczynek od godz 20 do 4 jest ok? Dzieci mam spokojne, nie boją sie fajerwerek, napewno o 22 pojdą spac, przebudzą o 24 aby pooglądac petardy i znow zasną, jak co roku :)Dziewczyna zgodzila sie na taką kwote ,mysle ze w sam raz, ani duza ,ani mala, taka akurat

Gość tomszowianka
ja bym ci za 70zł popilnowała, stanowczo za dużo jej dajesz!

My raz zostawiliśmy najstarsze z dziadkami, a teraz to albo idziemy razem na kinderparty i siedzimy maks do 21, albo jestesmy z dziecmi w domu. Jakos nie cierpie z tego powodu ...

Gość sdasd
Zobaczymy jak ty bedziesz miala czy wtedy spiewki nie zmienisz madralo.

Gość ja u teśców zostawiam
wiem, że będą zachwyceni, na co dzień nie zajmują się nimi. O opiekę jestem spokojna, będzie jeszcze ich kuzynka w podobnym wieku. Moje mają 8 i 7 lat.

My raz zostawiliśmy najstarsze z dziadkami, a teraz to albo idziemy razem na kinderparty i siedzimy maks do 21, albo jestesmy z dziecmi w domu. Jakos nie cierpie z tego powodu ... brawo ideał matki :)

Gość adibi
ja tam robie spotkanie u siebie, a rbak spi u siebie w pokoju jak padnie po fajerwerkach ( ma 6 lat). od dawna ze znajomymi spedzamy sylwestra razem z dzieckiem i jest ok

Gość kochana ....
ja właśnie w noc sylwestrową będę nianią :D razem z chłopakiem mamy zamiar posiedzieć u znajomej mojej mamy która razem z mężem wybiera się na niezłą imprezę, do pilnowania bliźniaki 7 miesięczne ! będziemy u nich, inkasuję 400 zł od 18 do 10 rano + darmowe żarcie ! dzieciaki pójdą szybko spać więc będziemy mieć chwilę dla siebie ... :D

Gość bomba atomowka
a ja ci zycze zeby blizniaki wam daly w dupe popalic bo jak nie beda czuly bliskosci mamy to moze tak byc -co z ciebie za niania skoro myslisz o ciupcianiu zamiast nianczeniu ....ach te baby

Gość zaraz sie zaloguje
ale ja mam DWIE corcie a nie jedną, wiec kwota mysle ze powinna byc troche wyzsza ni za jedno dziecko

Gość zaraz sie zaloguje
NIŻ za jedno dziecko..mialo być:)

Gość zaraz sie zaloguje
ja niestety nie moge ze soba dzieci zabrac na zabawe, musze je w domu zosatwic

Gość magdzialenkaaa
ja zostaje z dzieckiem z domciu z wyboru ma 4 lata