Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mrrr hmmm

Jak dobrze zrobic loda? Pytam poważnie kafeterianie

Polecane posty

Gość Mrrr hmmm

Opiszcie mi albo wstawcie adres na stronę google żebym mogła mniej więcej zobaczyć jak to robić. Mam 19 lat i nigdy tego nie robiłam a teraz w końcu jestem pewna że chcę to zrobić. Chłopcy, co lubicie najbardziej gdy dziewczyna robi wam loda? Hmm?

Gość lody, lody na patyku
muskaj i masuj językiem wędzidełko

Gość Mrrr hmmm
Kto jeszcze sie wypowie?

Gość swiennnty
uważać żeby nie drażnić zębami

Zacznij bardzo subtelnie. Pieszcz opuszkami palców i językiem miejsca intymne. Ale z początku omijaj główny punkt - penisa. Możesz ściskac lekko jądra, lizac je i lekko ssac. Takie napięcie i czekanie może go jeszcze bardziej podniecic. Gdy zobaczysz, że facet jest już w pełni gotowy, złap jego członek u nasady i przesuwaj w górę i w dół. Pamiętaj aby nie dotykac odkrytej główki ręką. Zawsze musi byc przykryta skórą- podobno boli. Co innego usta oczywiście :) Zmieniaj prędkośc. Na początku wolno przesuwaj, potem coraz szybciej. W końcu możesz delikatnie polizac jego członek od nasady aż po czubek. Gdy będziesz na czubku możesz już wziąc całą główkę do buzi. I oczywiście im głębiej tym dla faceta przyjemniej :) ale bez przesady, bo odruchy wymiotne nie będą zbyt miłe. Pamiętaj żeby robic to różnie. Trochę ręką, trochę ssij, liż. Na pewno w trakcie przyjdzie Ci do głowy dużo pomysłów :)

Gość Mrrr hmmm
Podpowie mi ktoś jeszcze?