Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melllatooo

Pielęgniarka i dziecko

Polecane posty

Gość melllatooo

Zastanawiam się nad studiami i chciałabym być pielęgniarką. Mam takie pytanie mianowicie czy pielęgniarka powinna się obawiać o zdrowie swoich dzieci w domu? Przecież mają kontakt z najgorszymi bakteriami szpitalnymi, czy są tu jakieś pielęgniarki,które mogą napisać czy jest się czegoś bać? W chwili obecnej jakoś to mnie tylko powstrzymuje ale nie mam jeszcze dzieci :-)

Gość dlategoooooo
pielęgniarki po skończionej zmianie idą pod prysznic i kąpią się całe łącznie z włosami żeby przynajmniej część syfu z siebie zmyć. mam kumpele położną.

Gość yyuuyyuu
no ale ten syf i tak przynosi się do domu i zostawia w łazience. ktoś to musi robić

Gość ohoooo
boszszsz :O i ty chcesz zostac pielegniarka

Gość ohoooo
i co za bzdura z ta kapiela

Gość koraliczek......
ja raczej zastanawialabym sie...czy majac dzieci dam rade pracowac jako pielegniarka...to sa zmiany sobote niedziele swieta... raczej martwilabym sie czy znajde nalezyta opieke na ten czas dla moich dzieci.

Gość Legesderte
Za glupia jesteś na te studia, teraz to trudny kierunek, trza się uczyć anatomii po łacinie, np. 50 mięśni ręki, a ty zadając tak idiotyczne pytania już się nie nadajesz.

Gość melllatooo
Legesderte Uwielbiam ten martwy język. Dla Ciebie debilu to pewnie sztuka nieosiągalna nauczyć się łaciny samej dłoni skoro piszesz,że to takie trudne. Każdy odpowiada za siebie głąbie :-) Haha ;-) No tak troska o własne dzieci...jakie to z mojej strony idiotyczne i nieodpowiedzialne. No ale Ty penie kible szorujesz i się takimi bzdetami nie martwisz ha ha

Gość rtrtrtrtrtrtrttuu
A jak która trafi do szpitala to będzie gadała,że opieki nie ma i sama sobie będzie leki podawać i besenik zmieniać ,żałość ściska. Tacy ludzie są potrzebni i to normalne,że się dziewczyna pyta.

Gość .nv a/ldva /l
zonkilowa na jakim uniwersytecie?

Gość seeerrrrriii
Ja nie mogłabym być pielęgniarką,jestem zbyt wrażliwa.