Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyteściowa

Czy wszystkie teściowe to takie wariatki jak moja???

Polecane posty

Gość antyteściowa

Wolałabym żeby jej nie było :?

Gość antyteściowa
Jakie życie byłoby piekne i spokojne gdyby ta baba mieszkała na drugim końcu świata :P Albo gdyby w ogóle jej nie bylo. Sama siebie nie poznaję, że w ogole tak myślę, ale wolałabym żeby jej nie było. Tak nam pięknie święta umila swoimi złotymi myślami :/

Gość przelot_em
Przecież to jej syna [ najlepszego z najlepszych jak mniemam] wybrałaś sobie na męża :D:D:D Ona go wychowała. więc wiesz.... niedaleko pada jabłko od jabłoni.:-P

Gość antyteściowa
To nie prawda, że jak ona taka jest, to mój mąż też taki będzie. Ludzie mają swój rozum i wolną wolę. Ona niestety ten rozum ma w znacznym stopniu ograniczony :/

Gość moja teściowa jest
cudna ❤️

Gość przelot_em
Muszę Cię troszeczke zmartwic. Pewne cechy osobowości się dziedziczy, a najwiekszy wpływ na charakter człowieka ma środowisko, w którym wychowywał się od maleńkości. Teraz nie widzisz jego wad, bo zauroczenie, krótko po slubie itp, ale z czasem upodobni się do rodziców, także do matki jeśli miała na niego duży wpływ.

Gość ajm wajting87
moja jest śwetna :D jak mama

Gość antyteściowa
przelot_em Wiesz ja jestem z moim mężem już 13 lat (4 lata po ślubie) więc troszkę go już znam ;) Oczywiście że pewne cechy podobne mają, ale takiego myślenia jakie ma moja teściowa natura na szczęście nie powieliła w wielu egzemplarzach. A To co piszesz jest prawdą, bo wszystkie te "najlepsze" cechy mojej teściowej odziedziczyła jej córka, czyli moja szwagierka :P One są jak dwie krople wody :(

Gość lamusowata
moja Mama umarła:( Niedawno... I teraz w teściowej szukam tego, czego już nie ma:( Ale teściowa jest ok. więc mam szanse...:( Święta wiecie w żałobie:(((

Gość antyteściowa
Na prawdę zazdroszczę wam dobrego kontaktu z teściowymi. Chciałabym aby z moją też tak było, ale niestety się nie da :( Ta kobieta ma klapki na oczach i uważa siebie za ideał człowieka a wszyscy inni są winni tego że ona żyje z całą rodziną jak pies z kotem :(

Gość Rbfnemdmnd
Moja wariatka nie jest , ale jest w odbiorze zimna kobieta , bez uczuć.

Gość antyteściowa
lamusowata przyjmij szczere wyrazy współczucia. Nie wyobrażam sobie bólu, jaki przeżywasz. Nie wiem co by było jakby moja mama umarła :(

Gość prelot-em nma racje
ponadto to jest /bedzie babcia twoich dzici, ktore tez moga odziedziczyc jej cechy. No i nie wiem, czy maz cieszyłby sie, gdyby wiedzial,ze chcesz,zeby jego matki nie było... To nie takie proste.skoro jestes jego zaona, matke musisz polubic lub choc zaaprobowac.

Gość Rbfnemdmnd
Autorko teściowej nie zmienisz . Co najwyżej możesz zmienić swoje podejście . Ja przez 10 lat małżeństwa robiłam wszystko , zeby moja tesciowa była moja mama nr2 . Niestety nie udało mi sie . Na szczęście mam swoją najukochansza mamę . O względy teściowej juz sie nie staram , bo nie ma to sensu . Przykro mi z tego powodu , ale w pewnym momencie musiałam przyjąć to do wiadomości i sie z tym pogodzić.

Gość lamusowata
Antyteściowa dziękuję:( Nie rozumiem tego, co przechodzę:( Najgorsza jest nieodwracalność tego faktu:(

Gość antyteściowa
prelot-em nma racje Mam dwoje dzieci. Syna który ma troszkę ponad trzy lata i córkę która kilka dni temu skończyła rok. Mój syn bardzo kochał babcię ale z dnia na dzień musiał się od niej odzwyczaić, ponieważ stwierdziła że nie będzie się zajmowała naszymi dziećmi :( Ale cóż mały, więc szybko zapomniał. A moja córka widziała "babcię" kilka razy w zyciu, a ostatni raz na swoich chrzcinach (14 sierpnia) gdzie babcia przyszła tylko do kościoła. Mój mąż również ma strasznie zły kontakt z matką, bo ta uważa że on jest powodem tego, że np ze swoim mężem żyje w ciągłych awanturach. Może nie myśli tak jak ja, że lepiej aby jej nie było, ale na pewno chciałby aby jej obecność w naszym życiu się skończyła.

Gość Rbfnemdmnd
Lamusowata , wyrazy współczucia z powodu śmierci mamy . Trzymaj się kochana .

Gość lamusowata
Rbfnemdmnd dziękuję🌻

Gość antyteściowa
Dobranoc :)

Gość mikikun
to jest wina szatana on powoduje kłótnie bo nie znosi kiedy człowiek jest szczęśliwy