Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanka meza

Kochanka meza sie na mnie uwzieła

Polecane posty

Gość kochanka meza

Moj mąż miał romans . Ponad rok z mężatką. Dowiedziałam się , przekazałam dowody zdrady jej meżowi , po czym on sie rozwiodł z nia. Ja natomiast postanowiłam po długich miesiącach rozłaki z męzem zostac . ( mamy córke i jedno w drodze zanim sie dowiedziałam ) Teraz ta jego kochanka mnie neka! Zdobyła moje gg , wypisuje mi rzeczy co o mnie mój mąz gadał , rozpowiada wsrod znajomych jaka ja to niby straszna jestem , wypisuje mi smsmy ze mnie ciagle zdradza dalej .. Mam juz dosc! Staram sie zyc dalej .. ale meczemy mnie to wszystko!

Gość spoko :)
a ja kobiet nie ogarniam :O krowa jak raz pójdzie w szkodę to i drugi pójdzie tylko jej łeb urżnąć :D

Gość żelipapą87
WTF

Gość kochanka meza
moj mąz miał romans ... dostarczylam dowody zdrady - mezowi tej kochanki - i mąz tej kochanki sie rozwiodl z nia! teraz jasniej ?

wyciag ty wieprzu, znowu mikolaj zapomnial przyniesc ci slownika, nieuku pieprzony!!! zeli papa zbanowali cie?

Gość adussia.20
przeciez to nekanie!

Gość jaki topik taka...
słownik a nie słownika

Gość kochanka meza
co mam zrobic by dała mi spokoj - juz jej mowilam by spieprzała .... ale ona jakby sie nakreca - jak milcze tez --- irytuje mnie to - --byłam na policji za mało dowodów - moze ja jakos sprowkowac by dała mi w koncu spokoj i policja miała dowody o nekanie ?

Gość treliana
Rozwaliłaś małżeństwo tej kobiecie, zemściłaś się, to teraz ta zemsta wraca do ciebie. :O

Gość adussia.20
rob to samo co ona. boli ja ze Tw malzenstwo to wytrzymalo:D zal

Gość kochanka meza
treliana Rozwaliłaś małżeństwo tej kobiecie, zemściłaś się, to teraz ta zemsta wraca do ciebie. Nie rozumiem ?????? To ona mi je próbowała rozwalic bo to ona miała romans z moim mezem ... Ja sie nie msciłam tylko pokazałam prawde jej mezowi kim - jego zona jest ! Zwykła dziwka co sie puszcza! Workiem spermy!

Gość adussia.20
treliana- to ta kur... zepsula swoje malzenstwo puszczajac sie z jej mezem! autorka nie jest niczemu winna! dobrze, ze pokazala dowody! tamta lacha sama jest sobie winna, mogla wiedziec ze zdrada wyjdzie na jaw. dobrze jej tak:D :)

Gość zablokuj ja na gg!!!
i powiedz, ze zgloisz ja na policje, jesli dalej bedzie cie nekac

Gość treliana
No nie wiem.:O gdyby mnie zdradził mąż (odpukać w niemalowane), to raczej z nim bym to "załatwiała", a nie z mężem jego laluni.

Gość adussia.20
a Tw maz co na to?

Gość treliana
Może faktycznie wyślij do niej smsa, że wszystkie smsy od niej zachowałaś i jeśli dostaniesz jeszcze chociażby jeden, to oskarżysz ją o stalking i zażądasz wysokiego odszkodowania.

Gość zablokuj ja na gg!!!
dobrze, ze powiedziala tamtemu zdradzanemu mezowi, przynajmniej wie z kim mial do czynienia, prawda wyszla na jaw i tak najlepiej

Gość adussia.20
przynajmniej ma nauczke, zeby sie nie brac za cudzych mezow:D

Gość HE HE
to taki babski wrestling, wszystkie chwyty dozwolone. Tylko której kibicować

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
rozwalił mnie ten tekst, kim była kochanka i ze pokazałas jaką jest zdzirą, a jakim dziwkazem jest twój obecny to chyba nie zobaczyłas, mowisz ona miała romans z twoim nie , to twój jest lasy na inne i myslał główką a nie głowa a kobiet lecą na piekne słówka nie wiedziałas? a twoje zycoe juz raczej normalne nie bedzie bo zyjesz z kłamca i lowelasem i to y pokazałas jaka jestes wredna, zamiast zajac sie mezem, kopnac go w dupe i pokazac godnosc i wartosc prawdy, zajełas sie czyims zycie, a twoje dalrj jest iluzja

Gość kochanka meza
ale ale ale ale ale ale ale al rozwalił mnie ten tekst, kim była kochanka i ze pokazałas jaką jest zdzirą, a jakim dzi**azem jest twój obecny to chyba nie zobaczyłas, mowisz ona miała romans z twoim nie , to twój jest lasy na inne i myslał główką a nie głowa a kobiet lecą na piekne słówka nie wiedziałas? a twoje zycoe juz raczej normalne nie bedzie bo zyjesz z kłamca i lowelasem i to y pokazałas jaka jestes wredna, zamiast zajac sie mezem, kopnac go w d**e i pokazac godnosc i wartosc prawdy, zajełas sie czyims zycie, a twoje dalrj jest iluzja Po pierwsze ja cie nie obrazam - to i ty mnie nie obrazaj ! Skad ty mozesz wiedziec co ja mysle o moim mezu ??? jasnowidz jestes?? skad mozesz wiedziec ze mu sie upiekło ??? - nie pisałam o tym - napisałam tylko ze po DŁUGICH MIESIACACH ( HUJ O NICH WIESZ) postanowiłam z nim zostac! Nie rozbiega sie zreszta w temacie tu o mojego meza ... tylko o nia ! bo mnie dreczy!

nic dodać nic ująć :classic_cool:

uwielbiam to "od wybaczania masz żonę"

Gość ja od kwietnia widze u
czizas, ale masz chuja a nie chlopa :O wspolczuje, kazda kobieta marzy o tym, zeby buc kochana, mazu o mezczyznie, dla ktorego bedzie najwazniejsza, a ty trafilas na takiego kurwiarza, ktory nigdy cie nie kochal :O masakra jakas :O uwazaj, zeby ci jakiejs kily nie przyniosl :O sypiasz z nim?? ja bym sie brzydzila :O

Gość kochanka meza
adussia.20 a Tw maz co na to? Na poczatku podchodził do tego obojetnie - tzn - kazał ja ignorowac - ale odkad postanowilam z nim byc razem - bardzo go to dr

Gość kochanka meza
ja od kwietnia widze u czizas, ale masz ch*ja a nie chlopa wspolczuje, kazda kobieta marzy o tym, zeby buc kochana, mazu o mezczyznie, dla ktorego bedzie najwazniejsza, a ty trafilas na takiego k**wiarza, ktory nigdy cie nie kochal masakra jakas uwazaj, zeby ci jakiejs kily nie przyniosl sypiasz z nim?? ja bym sie brzydzila z kosmosu nie jestem - przeszedł badania na hiv i choroby weneryczne - zreszta jakie to ma znaczenie w obliczu sytułacji - nie o to sie rozbiega!

Gość HE HE
Musi dobrze zarabiać skoro opłacało się z nim zostać

Gość ja od kwietnia widze u
no przeszedl ale taki kurwiarz to moze w kazdej chwili cos zalapac, pewnie rucha co mu sie nawinie:O

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
po ilosci przekleństw w trzech zdaniach jestescie siebie waric, ty niekulturalna, on niewierny, prawie to samo:)) życzę szczęsci, przyda się a co do tej kochanki co cie dręczy, zmien numer gg, zmien numer komórki, i po sprawie, widzisz jakiś problem?