Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbnbmnbbmnbn

Niekórzy myślą, że zrobią na Allegro biznes

Polecane posty

Gość bbnbmnbbmnbn
u chińczyków*

Gość bbnbmnbbmnbn
Aha, i co jeszcze? :D Robiłabym sobie antyreklamę? :D Zapraszam na Pragę-Płd w Warszawie, a kupicie większość ciuchów z All nawet 80% taniej 🖐️

Gość bbnbmnbbmnbn
Ciuchów, butów i torebek :) Chińczyki mają dokładnie to samo, tylko o wiele taniej :D Na innej aukcji ta sukienka 110... hahaha

Gość bbnbmnbbmnbn
Może ktoś kupi ;) Przepłaci 90 zł :D

Gość bbnbmnbbmnbn
Jak poszłam na bazar, i przeszłam się po stoiskach chińczyków, to po prostu ujrzałam Allegro :D Tylko tańsze, rzecz jasna

Gość No ja w grudniu zarobilam
na Allegro 1600 wiec nigdzie sie nie przenosze

Gość bbnbmnbbmnbn
Bambino, bardzo łatwo znajdziesz sam :D Pomyśl co wpisać w wyszukiwarkę, żeby znaleźć tę kieckę :P

,,Allegro się skończyło.'' prawda, jeśli zdarzy się coś fajnego i taniego (bo szyte u chinczykow) to np koszty przesyłki 20 zł. Wiele rzeczy strasznie drogich i nie wart swojej ceny, o wiele taniej można kupić na przecenach w głupich sieciówkach. Czasem się zdarzy perełka ale w tym celu trzeba przetrzepać 90% allegro. Szybciej już wyskoczyć do sklepu

Gość bbnbmnbbmnbn
"No ja w grudniu zarobilam na Allegro 1600 wiec nigdzie sie nie przenosze" Bieda w oczy zagląda :)

Gość bbnbmnbbmnbn
Dziunia, ostatnio kupiłam bluzkę, której szukałam od dłuższego czasu (jeansowy top gorsetowy), nowy z metką za 15 zł + 8 przesyłka, z pewnej sieciówki :) Więc tak to spoko, no ale jak widzę buty za 120 na All, u chińczyków 45 no to... :D

ja niedawno szukałam pewnej sukienki, znalazłam na allegro za prawie 200 zł. W mieście widziałam taką za około 90 i i tak wydawało mi się to wygórwaną ceną dlatego na all chciałam znaleźć tanszą. a tu klops :)

Gość bbnbmnbbmnbn
Dziunia, chyba kiedyś tak było, prawda? Że na All szukało się okazji, bo okazje były. A teraz to się zmieniło :)

Gość bbnbmnbbmnbn
W sumie to logiczne, ludzie przekonali się do zakupów przez internet, był popyt, to i ceny w górę Niektórzy już prawie w ogóle nie wychodzą do sklepów

Gość No ja w grudniu zarobilam
Jaka tam bieda? To 1600 zarobilam w 4 dni, bo ja nie sprzedaje tam na codzien, mam inna prace. Chcialam dorobic na swieta...

tak właśnie, szukało się, teraz ciężko w ogóle cokolwiek taniej znaleźć. A jeśli mam wydawać na szmatkę kupę kasy to wolę iść do sklepu i ją obejrzeć dokładnie, przymierzyć... niż kupować w ciemno i w razie czego szarpać się ze sprzedawcą o wymianę/zwrot pieniędzy ..

Gość bbnbmnbbmnbn
Ja zawsze kupuje na allegro kiszoną kapuste bo mają dobrą i tania polecam.

Gość ja od kwietnia widze u
tej samej sprzedajacej jedne spodnie, ktorych nie moze sprzedac na allegro:D:D wiem, bo zastanawialam sie, czy sobie ich nie kupic na obrony:D:P wlasnie sprawdzilam i caly czas je ma. nikt ich nie kupuje, cena coraz nizsza, juz sa obecnie po sezonie i chyba jeszcze bardziej bedzie musiala obnizyc cene :P to firmowki a kosztuja juz 59zl:D

Gość w tzw japan style
cena zalezy od materialu. na zdjeciu ta sama kiecka a ceny od 15 do 150zl wszystko zalezy z czego uszyte wiec nie ma sie co cieszyc ze na murzynowie jest za 50% ceny. na allegro za 15zl nie liczac wysylki z bangkoku mozna kupic tylko bedzie sie nadawalo do wycierania podlogi z pewnoscia nie do noszenia.

Gość w tzw japan style
zalezy ktore te po 15zl tak ale te za 150 z szyfonu sa dobrej jakosci.