Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zatroskana....

chory bokser pomozcie

Polecane posty

Go艣膰 zatroskana....

Dobry wiecz贸r, moja 8 letnia suczka bokseka od dzis rana ma dziwn膮 br膮zow膮 wydzielin臋 z pochwy. cholernie si臋 o ni膮 martwi膮. bo momentami wygl膮da jak cieczka, ale jest bezzapachowa i lekko br膮zowa... na dodatek ma przy艣pieszony oddech i dr偶y jakby by艂o jej zimo, ale nie chce byc przykryta. Weterynarz dopiero jutro przyjedzie, a ja tak cholernie sie o nie martwie ze miejsca nie moge sobie znalezc bo kocham ja jak siostre. :( czy kto艣 z Was mo偶e mia艂 podobny problem? prosze pom贸偶cie!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 moze pogotowie weterynaryjne
sa takie - szkoda suni... Badz choc przy niej, moze wez ja do lozka lub lez przy niej na kanapie, bedzi sie czula razniej, boksery sa bardzo wrazliwe, sama mam.

Udost臋pnij ten post

wsp贸艂czuj臋 bardzo, ale opr贸cz tego sa jakie艣 inne niepokoj膮ce objawy? je? pije? rusza si臋? je艣li sie trz臋sie, to moze ze zdenerwowania, z b贸lu (ogl膮da sie za siebie, na boki?) albo z zimna... jest p贸藕no, mo偶e jako艣 za艣nie, spr贸buj ja przykrywa膰 mimo wszystko tak mi szkoda, te偶 mia艂am kiedy艣 boksi臋, to przekochane pieseczki oby to nei by艂a jakas rakowa historia... tak teraz mysl臋, 偶e dobrze jednak jest wysterylizowa膰 suk臋, p贸ki m艂oda... 偶eby chociaz tego jednego raka wykluczy膰, bo boksie rakowe s膮... trzymaj si臋, do jutra si臋 jej przeciez a偶 tak bardzo nie pogorszy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zatroskana....
siedze ca艂y dzien siedzialam ale kurde przezywam okropnie, bo sama wydzielina nie jest taka straszna ale to jak ona to przezywa to koszmar. z tego wszystkiego przeczytalam wszystkie fora i artyku艂y. nawet mysla艂am ze to moze ciaza, ale nie sadze. cholera no nie wiem jak jej pomoc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zatroskana....
by艂am z nia na spacerze, normalnie szla i nie sapa艂a tak. pic pije, jesc nie daje jej poki co, lekka g艂odowka do rana. niechce kompletnie byc sama wiec siedzimy razem pod kaloryferem. poki co spi i tak dosyc spokojnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w0w0w0
wyglada na ropomacicze.

Udost臋pnij ten post

no, to mo偶e do艣pi spokojnie do jutra i co艣 sie wyjasni chocia偶 skoro nie wy do lecznicy, tylko lekarz do psa, to nie wiem, jakie on mo偶e badania zrobi膰 na miejscu... no, ale b膮d藕my dobrej my艣li :) spokojnej nocy 偶ycz臋, nie denerwuj si臋, bo to psu nie pomo偶e, tylko sie udzieli... wiem, latwo powiedzie膰, ale spr贸buj buziaki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zatroskana....
w艂asnie si臋 tego obawiam! w tych wszystkich artyku艂ach pisza takie rzeczy ze przyprawia mnie to o md艂o艣ci, moge sie dowiedziec jak to wyglada w praktyce?

Udost臋pnij ten post