Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lelełała

mój facet to chyba mitoman :(

Polecane posty

Gość lelełała

Na początku związku wydawał mi sie intrygujący i taki ciekawy, ile miał przezyć, ciekwych historii do opowiedzenia. Teraz coraz cześciej wydaje mi sie że to niemożliwe, codzienni przytrafiają mu się rzeczy które normalny człowiek przezywa raz na tydzień, miesiąc. Jak mi opowiada co robił- u tego kumpla był, to widział, tamto robił. Historie które przezyliśmy razem ubarwia i wyolbrzymia. Wiem, że jeżeli nie jest szczery to robi to tylko żeby poczuć sie ważnym, docenienym, zaimponować mi. Udaje kogos kim nie jest. Nie wiem co mam robić, wytykac mu to co wydaje mi sie kłamstwem, ignorować, poświecac wiecej uwagi, doceniac bardziej czy.. dać sobie spokój :(

Gość lelełała
nie przyłapałam go nigdy na kłamstwie ot tak, ale czasem wydaje mi sie że ściemnia. Opowiada jakas historię, ja niezbyt w to wierze, brnie w szczeg óły a potem zawsze mowi że moge spytac znajomych jak nie wierze. Juz nie wiem czy to on jest jakiś chory czy ja :o

notuj wszystkie wypowiedzi, a potem za jakis czas zapytaj o tamte i draz temat, az sie zamota i go przylap!

Gość lelełała
podam przykład: w poprzednim tygodniu wrócił z pracy 5 godzin później tłumacząc się tym, że skrzat Leopold zabrał go na przejażdżkę po tęczy truskawkową karocą. Na początku uwierzyłam, ale potem zaczęłam się zastanawiać czy przypadkiem czegoś nie ubarwił.

Gość niezła historia...
:D

Gość o jeju, wspolczuje
tez mam taka kolezank,e gdyby nie byla tak madra jak jest i genralnie ogarnieta, to tez pomyslalabym, ze wymysla czasami ale naprawde ma dar do opowiadania i moze przez to odbiorca ma wrazenie, ze to wszystko wyglada zbyt bajkowo.ale tez zawsze cos jej sie przytrafi itp.

Gość lelełała
tak tak :) Okazało się że nie po tęczy tylko wokoło osiedla. A tak serio, wydaje mi sie że ściemnia np ze coś mu sie stało (skreciłem rano noge, oberwałem w barze) albo jego bliskim (moj wujek ma raka) jakby chciał wzbudzić moja litośc albo w druga strone uratowałem babcie przed kradziezą, jakby chciał mi zaimponować.

Gość lelełała
a i jeszcze ostatnio wrocil jakis przybrazowiony na twarzy z roboty i stwierdzil ze mu ktos narobil kolo piora :D

Gość o jeju, wspolczuje
a czy to wszystko dziej sie tylko, gdy Ciebie nie ma? co, gdy jetescie razem?tez macie tyle przygod? zaobserwuj jak opowiada inym sytuacje w ktorej bylas obecna, bedziesz miala jasnosc.

Gość lelełała
czy az tyle dzieje? Nic ciekawego, ale on i tak potrafi zrobić z tego opowiastke. Jak opowiada to innym to niby nie kłamie, ale wychodzi coś innego niz było w rzeczywistości. On lubi być w centrum zainteresowania, ale tyulko ja wiem że dlatego żeby udowodnic sobie że jest coś wart.

Gość lelełała
ostatnio u znajomych jak zaczal opowiadac jakie to rzeczy przydarzaja nam sie w lozku to zwatpilam. Raz ze to niby mial wytrysk trwajacy minute, a ma zwykle 3 sekundy, innym razem, ze skrecil sobie noge jak mnie bral na pieska :( a w rzeczywistosci tylko mial niewielkiego siniaka

Gość fhnbcgnh
Ta i prosisz o radę na forum gdzie 90% osób to właśnie mitomanie, może łącznie z tobą?

Gość lelełała
no to chyba lepiej nie mogłam trafić :) ps. post powyżej to podszyw

Gość lelełała
plisss dajcie jakieś rady, czy mam poświęcać mu więcej uwagi, bo może za mało go doceniam, czy może wyznawać mu więcej uczuć, bo może czuje się odtrącony przeze mnie?

Gość lelełała
albo mówił, że Wladimir Putin proponował, że odstąpi mu stanowisko premiera Rosji w zamian za to, że pokaże mu Stare Prucewy (wioska koło Lublina). Albo że miał siostrę bliźniaczkę, ale gdy mieli 5 lat, jego mama sprzedała siostrę obcym ludziom, a ta siostra przyjęła potem pseudonim Jennifer Lopez i obecnie jest znana na całym świecie. Na początku uwierzyłam, ale obliczyłam sobie że to nie może być prawda, ponieważ Jennifer Lopez ma 42 lata, a mój facet 26. Spytałam go o to, powiedział że to dlatego, że w Stanach Zjednoczonych czas leci szybciej ale nikt tego oficjalnie nie mówi, bo to wielki międzynarodowy przekręt. Inny przykład: twierdzi że opowieść o Calineczce jest prawdziwa i dotyczyła jego babci. Tym (genami) tłumaczy swój raczej nieduży wzrost (1,68 m) Opowiada te historie wśród naszych znajomych a ja nie wiem czy wierzyć czy nie.

Gość jennifer lopezzzz
masz niesamowitego faceta.

Gość jennifer lopezzzz
ostatni wpis - pierwsza klasa ;)

Gość njun nujn
Czasowy podszyw I'n Your fan. hahaha