Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kropce ... co teraz

podejrzewam ze moge miec raka sutek i lewej piersi

Polecane posty

od ponad roku czasu zauwazylam na mojej piersi pojawiaja sie na gorze wielkie bolace guzy na tych gruczolach , pojawiaja sie od 14 dnia cyklu a koncza w 5 lekko ustepuje na kilka dni a pozniej znow ten cycek puchnie, w dodatku w obu piersiach mam jak by to powiedziec '' zrosniete sutki'' tzn te dziurki co mleko ma odchodzic. Wstawie zdjecie jutro dzis juz jestem padnieta i z dolowana ... Przyznam szczerze nie bylam nigdy u ginekologa mam teraz 24 lata. ale teraz jutro pojutrze zadzwonie i sie zapisze na wizyte .. dluzej juz nie moge zyc w tej nie pewnosci ... dlaczego powieksza mi sie gruczol piersiowy tylko w jednej piersi i jest on bardzo bolesny i dlaczego te sutki nie sa takie jak powinny ? prosze o wyrozumialosc.

Gość gjgjgjjfjfhdhdh
pokaż cycki.

a co swoich nie masz drogi kolego ?

Gość gjgjgjjfjfhdhdh
nie mam, chce zobaczyć twoje.

Gość tutkaa
nie tragizuj to moga byc gruczoly mlekowe ja tez u siebie tak wyczuwam, ale w obu piersiach zwlaszza przed okresem a tez mam taka mala namiastke malutkiego sutka na jednej piersi. zyje z tym 15 lat mammografia i i usg nic nie wykazalo ale dla pewnoci powinnas zrobic badani. idz do gina i nie katuj sie na zapas:)