Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowane myśli

smutne to wszytsko

Polecane posty

Gość skołowane myśli
nie kazdy zwiazek powstaje z dnia na dzien.... niektóre potrzebuja wiecej czasu ale wiem teraz jedno że nie warto czekac na coś bo nigdy sie nie wydarzy...

Gość hhhhhhh
kilka miesięcy dążycie do związku? ty tak na poważnie to piszesz? ale się ubawiłam. dziewczyno, on ma cię gdzieś, nawet nie raczył głupiego telefonu wykonać, nie mówiąc już o napisaniu smsa. jesteś dla niego zapchajdziurą. @mio-mio - dokładnie tak, wyznaję tę samą zasadę, żadnych namiastek, ale większość lal będzie się łudzić, usprawiedliwiać misia i czekać miesiącami, latami, aż się biedulek zdecyduje. to nic, że on się odzywa tylko wtedy, kiedy chce - ona mu się nie będzie narzucać pisząc do niego, tylko będzie wpatrywać się w telefon, kiedy to on się łaskawie odezwie. a jak się odezwie, to poleci do niego w podskokach. a potem znowu będzie przez tydzień płakała, bo misio nie dzwoni i będzie się żaliła na kafe - co zrobić i w ogóle jak to, i o co chodzi. masakra.

Gość skołowane myśli
przynajmniej co domnie się mylicie to ze mi jest smutno żle a on milczy to nie znaczy ze jak se odezwe polece do niego, bede czekac, odrazu odpisze i jakby nigdy nic sie nie stało przeszłam troche w zyciu i wiem jedno ze nie pozwole sobie na to by ktoś robił mnie w huja, a to ze nie jestesmy razem razem bo tylko tego słowa brakuje to nie kazdy związek powstaje tak od razu, niektórzy maja z tym roblemy widzie i trudno im zrozumiec to ze seksu też nie ma

ja dziewczyny nie wiem co mam robic co do tego sylwestra iśc tam czy spedzieć go w domu? ja pierdolę a dlaczego się uparłaś na sylwestra akurat kto powiedział ze w tym dniu trzeba się koniecznie bawić na jakiejś imprezie i to dobrze się bawić

Gość whitelight11
Widze dziewczyny ze nie tylko ja mam takie smutne swieta:-( Chlopak mnie zostawił 2 miesiące temu i od tamtego czasu nie moge sie pozbierać. Mam z nim kontakt czasem sie spotykamy. Mamy wspólnych znajomych. Mielismy razem isc na sylwestra ale przed chwilą dowiedziałam sie ze ,,lepiej bedzie jesli kazdy z nas pójdzie osobno" on idzie z kumplami:-(wczoraj troche sie poklocilismy i to przez to...

Gość whitelight11
Z reszta wszyscy faceci tacy :( egoisci i tyle... dziewczyny nie mozemy sie załamywac, nie powinnysmy cierpieć przez takich idiotów eh

Gość skołowane myśli
no tacy sa i ich nie zmienimy... przykre to wszytsto ale trzeba sie podnieś i iśc do przodu bo nic innego nam nie pozostaje przez ostatniego 5 lata kazdy sylwester spędzałam w domu kazdy sama, oglądając tv, wiec w tym roku chciałam gdzieś wyjść spedzić go ze znajomymi i dlatego, ale spędze go poraz kolejny w domu