Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MauraFrog93

Swędzenie i pęcherzyki.. POMOCY!!!

Polecane posty

Gość MauraFrog93

Już druga noc nie śpię przez to cholerstwo.. Pojawiło się w nocy z 24/25 gru .. są to małe pęcherzyki na palcach bokach i wewnętrznych str dłoni a teraz zaczynają wychodzić jeszcze na stopach.. to bądziewie okropnie swędzi. czy to od wigilijnego jedzenia? Nigdy wcześniej tak nie miałam od wigilijnych potraw. Kiedyś miałam taka reakcje skóry przy zbiorach borówki amerykańskiej ale w nie sądzę by występowała ona w którejś z potraw.. No chyba że kompot ale nic nikomu z domowników na ten temat nie wiadomo.. Jeszcze moje podejrzenia padają na lek Feminella hyalosoft który przyjmuje od 7 dni ale nie wiem czy objawy mogłyby pojawić się dopiero teraz.. ;/ Co to takiego pomóżcie!!!

Gość chyba w snach
lekarz....

Gość MauraFrog93
Na wizytę czeka się miesiąc Lub ponad a rodzinni z mojej przychodni maja urlop do 15stycznia

Gość kiziamyzia 29
moja siostra tak miała niestety nie obyło się bez lekarza który mimo wszystko niepotrafił stwierdzić od czego to przepisal lekiw ciemno i pomogło

Gość kiziamyzia 29
ale to było ze 2 lata temu nie pamietam co to byl za lek

Gość brym brym beym beym
miałam tak we wrześniu... dostałam kilka leków na sterydach antyalergicznych, coś na uspokojenie w syropie(przez ten świąd) ale i tak żaden lekarz nie doszedł do tego co mi jest... Po kilku dniach minęło doszłam jedynie że mogła to być choroba bostońska. Nieszkodliwa ale bardzo uciążliwa. Poszukaj w googlach.

Gość brym brym beym beym
ja w dodatku miałam gorączkę i ból gardła, lekarz rodzinny najpierw stwierdził anginę. a objawy gorączka+ ból gardła + pęcherze zaczęły się tego samego dnia

Gość MauraFrog93
Ok dzięki :) ale nie znacie jakichś sposobów domowych na to cholerstwo ? Bo do lekarza szybko się nie dostanę