Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ehhhhhj

Chyba przesadzilam z nadgorliwoscia milosna

Polecane posty

Gość Ehhhhhj

Chyba jestem za dobra dla chlopaka, boje sie ze przez to mnie oleje. Mam juz podobne doswiadczenia z dwoma. Obaj mnie olali bo sie staralam. Potem o mnie zabiegali. Jeden zabiega juz 4 lata ale czasu i moich uczuc nie zwroci. Obecnego bardzo kocham. Nawet za bardzo. Robie wszystko co chce. Obejrzalam dzisiaj film "zakochana na zaboj" i zaczelam sie zastanawiac nad tym czy faceci nie wola jak ich kobieta z lekka olewa a oni musza sami sie starac. Mialam adoratorow, ktorych olewalam i mowili, ze jestem ich najwieksza miloscia. Nie chce sie zmieniac bo nie lubie grac w zwiazkach tylko byc szczera. Zastanawiam sie tylko czy to poplaca.

Gość Ancient Arbiter
Zapamiętaj sobie jedną rzecz.To co wciskają filmy i czasopisma czy inne bzdury odnośnie tego co wolą i jak wolą faceci to goowno prawda. Faceci wcale nie lubią jak ich kobietą olewa ani też nie lubią nadgorliwych.Lubią kobiety w sam raz i na tym polega sztuka.

Gość opoplopl
zdecydownie faceci wolą baby z charakterem;) mimozy,zawsze gotowe na wszystko bzdziągwy staja sie nudne i przewidywalne. polecam ksiązke -DLACZEGO MĘZCZYZNI KOCHAJA ZOŁZY. sprawdzilam na sobie .dziala....:classic_cool: