Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luiska40

Ile placa za obsluge wesela jak kelner?

Polecane posty

Gość luiska40

Moj syn zalatwil sobie prace na swieta.Obsluga wesela w I dzien swiat i poprawiny w II synowi brakuje kilka miesiecy do 18nastu lat Oczywiscie bez zadnej umowy zaproponowano mu 10zl za godzine To duzo,malo czy oki wg Was?

Gość kelnereczka_asbkjahfajf
Tyle mi płacą w zwykłą sobotę . . . W święta około 16 zł/h

Gość wiwwrfe
to standardowo moim zdaniem niech idzie, zarobi sobie troche i nauczyc sie czegos :)

Mało. To zależy jeszcze od ilości godzin, ale jak ja dorabiałam sobie, to mniej niż 200zł nie zarobiłam. Myślę, że dużo może zależeć od wielkości waszego miasta.

Gość sddscfsdfcds
jesli jest mlody i nie ma doswiadczenia,......... i na dodatek mniejsze miasteczko i niedrogi lokal to 10 zl to ok

Gość luiska40
wiwwrfe nie,nie zgodzilam sie wg mnie to malo praca w nocy,na drugim koncu miasta wiec taksowke musialby wziac bo 4km na piechote nie bardzo poza tym pani byla nie mila-wlascicielka a ja jako matka mam prawo zadzwonic i dowiedziec sie jak moje dziecko bedzie pracowalo,od ktorej do ktorej,co bedzie robil,jaka stawka itd a tak w ogole to sa swieta i jeszcze zdazy sie napracowac w zyciu

Gość luiska40
wesele w gdansku,w takim malym hoteliku,pensjonacie

Gość gość
Pfff mój pracodawca w Nowym Sączu w Gondoli za obsługę imprez daje 7pln za godzinę i to np we dwie obslugujemy 60osob albo 80 we trzy, zderzalo się ze 40 osób obsługiwał jeden kelner