Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malska

co ja mam z nim zrobic

Polecane posty

Gość malska

2 miesiace nie jestesmy razem on mnie zostawil caly czas do mnie dzwoni pisze rozmawiamy spotykamy sie pomagamy sobie i wszystko byloby fajnie gdyby nie to ze co jakis czas wypisuje mi zebym ''nie zapominala o nim, ze on chcial dobrze i we ze nie wszystko mu wyszlo w naszym zwiazku, poznej ze on wie ze go kocham, ze bedzie zawsze dla mnie wazny, zebym siebie nie oszukiwala, ze on by chcial wiedziec co jest dla mnie wazne, mowi ze teskni a za chwile ze jest mu dobrze beze mnie. teraz jedzie do londynu na kilka dni zostawil numer do siebie kontaktowy na ten czas czego on chce ja chce sie kumplowac a On?

Gość Eleeena
wspolczuje Ci badrzo dziewczyno, ile Ty tych tematow zakladasz . Masz ogromny problem z postrzeganiem rzczywistosci. Czego oczekujesz od forum?

Gość malska
ja mam problem z postrzeganiem rzeczywistosci? mecze sie w tym i glupo tu pisze liczac ze ktos cos doradzi a nie pojedzie po mnie

Gość Eleeena
wedlug mnie masz.Czytam Cie wielokrotnie i widze, ze zaczynasz byc tu postrzegana , jak duze , nierozumne dziecko. Rzeczywistosc jest taka: ze facet plecie trzy po trzy. Nie umie sie okreslic , jako mezczyzna .Troche przyjaciel, troche kochanek, miota sie , niby wie, a nie wie. Takie troki od kaleson. Nie umie konkretnie z Toba porozmawiac , a Ty sie do tego ustosunkowac. Zabawa w chowanego trwa.

Gość dziewczynaM
Moim zdaniem, zerwał z Tobą co oznacza, że nie chce z Tobą być.. będzie szukał takiego kontaktu z Tobą, bo jest mu źle, jest sam, nie chce się czuć samotny.. jesteś jego wyjściem awaryjnym. Jak pojawi się nowa dziewczyna urwie z Tobą kontakt. Teraz jest sam, więc nie da Ci szansy żebyś ty czasem sobie kogoś znalazła..stąd te jego słowa... Zacznij myśleć o sobie, bo on już do Ciebie nie wróci... a nie trać czasu na niego.

Gość malska
elennaa wiem ze masz troche racji on ma 33 lata wiem ze nie jest szczesliwy i miota sie on nie wie co zrobic wczoraj mowil ze czuje we mnie sile i bardzo mu sie to podoba pytal mnie ktory facet zrobil dla mnie to ze kopnal mnie zebym zajela se soba i swoim dobrem fakt bo ja dlugo martwilam sie o innych a nie o siebie mowil ze podobaja nam sie ludzie z pasja zainteresowaniami a ja ostatnio tez o tym zapomnialam byl tylko on on

Gość Eleeena
ja nie wiem , co ci doradzic.Czego oczekujesz od niego, czy w ogole oczekujesz czegos wiecej , czego chcesz dla siebie? Moze odpowiedz sobie na spokojnie dzis, czego tak naprawde Ty chcesz? Nazwij po imieniu uczucia do niego. Od tego dopiero uzaleznij dzialania w stosunku do niego. Jesli, odpowiada Ci takie chodzenie po falach , zostaw tak , jak to jest , nieoczekujac niczego. Kiedys sama sytuacja sie rozwiaze.

Gość malska
no wlasnie mysle ze Go kocham, ale widze tez jego wady dopiero teraz bardzo dlugo jego idealzowalam a siebie o wszystko obwinialam kocham ale nie wiem czy chce z nm byc na pewno nie tak jak to bylo do tej pory jesli on niczego nie zrozumial mow ze go skrzywdzlam on zakonczyl to z powodu klotni ja je zaczynalam bo nie ogarnalam naszej relacjta cagla niepewnosc

Gość umcyumcy
o jesssus to znowu te chore psychicznie dziecko produkuje sie :o

Gość malska
swieta sa chodz dzis nie wyzywajcie ludzi

Gość Eleeena
najlepsze byloby dla Was obojga, dac sobie spokoj.By kazde poszlo inna droga. Moze w innych zwiazkach, bedzie lepiej i bardziej satysfakcjonujaca kazda strone. Jesli potrafisz, utnij leb chydrze .Skoncza sie twoje dylematy . Zycze Ci podjecia jakiejs konkretnej decyzji.Tu nic nie budujesz , a jedynie uklepujesz rzeczywistosc.

Gość malska
elana podjal decyzje to dlaczego on to wszystko magluje? czego o n chce? to ja nie wiem wiem ze dluzej tak ne moze byc bo ja siemecze jak juz ochlone zapomne to on znow wemy jedno lubimy spedzac ze soba czas

Gość Eleeena
on moze trzyma Ci ejko rezerwe , a moze chce rozdawac karty w tym zwiazku. Jesli Cie to meczy, zrob ciecie.On sie nie zmieni , bedzie Cie tak trzymal na fali , az nie pojawi sie jakas kobieta.Wted zniknie z twego zycia , aTy zostaniesz z reka w nocniku. Jak chcesz byc dla siebie laskawa, utnij z nim kontakt. Nie chciej jego pomocy, nie pozwol po zyciu buszowac. Ja nie wiem ,czy Cie na takie kroki stac. Jesli nie, to najpewniej bedziesz tak sie z nim "mocowac" , az znajdzie sie inna kobieta , a Ty wreszcie pojdziesz w zapomnienie. Przykro mi bardzo , ale tak to widze. Ile masz lat Skarbie?

Gość malska
elena a skad ty jestes?

Gość Eleeena
czemu pytasz?

Gość malska
po prostu pytam

Gość malska
czy masz na imie magda i jestes z gdanska?

Gość Eleeena
moze odpowiem Ci tak-podrozuje ciagle miedzy Polska a Niemcami. Zyje na walizkach wiele lat. Taka troche osoba bez stalego miejsca .