Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina ...........

głebokie oczodoły cienie pod oczami

Polecane posty

Gość Ewelina ...........

Sluchajcie nie mialam nigdy problemu z jakimis cieniami czy workami, ale skonczylam 30 lat wiec pomyslalam ze czas na jakis krem pod oczy profilaktycznie. Uzywalam kremow z oriflame i bylo ok. Ostatnio zmienilam na Ecollagen 3D+ anti wrikle eye care i kurrr... pojawily mi sie zmarszczki a pod oczami takie wglebienia jakby mi wyzarlo i oczy sa teraz w takich dolkach. Przeczytalam ze ten krem ma w skladzie alkohol. Czy kremy pod oczy powinny miec alkohol? przeciez to wysusza skore? nie uzywam juz tego gowna i teraz moja skora jest sucha, chyba sie uzaleznila od tego kremu. Co robic

Gość idhyaaa
niestety większosc kremów jest na alkoholu.Widocznie jesteś nadwrażliwa na jakiś składnik tego ,na wory pod oczami najepsze są okłady z torebek herbaty rano,albo krem ze świetlika(bardzo polecam tani i świetny).Proponuje dla ciebie szukania innych rozwiązac w firmach proponujących bardziej naturalne specyfiki jak: AA,ZIAJA,YVES ROCHER. Pozdrawiam :)

Gość Ewelina ...........
Idhyaaa ale ja nie mam worow wrecz przeciwnie, mam wglebienia :-0 czyli rozumiem ze lepiej szukac kosmetykow pod oczy bez alkoholu w skladzie?

Gość co za los.................
nie mialas problemow, a glupia zaczelas stosowac jakis syf i teraz to dopiero wlasnie od tego porobia ci sie zmarchy i cienie, glupota

Gość Ewelina ...........
no wiem ze glupota, ale wszedzie trabia dookola zeby stosowac juz od 25 roku zycia kremy pod oczy :-0 zebym wiedziala bym nie tknela syfu, myslalam ze dobrze robie. Moje pytanie brzmi do Was: czy w skladzie waszych kremow pod oczy jest alkohol?

Gość aha ii ach
odstaw wszystko i smaruj grubo kremem Nivea zwykłym w niebieskim opakowaniu, w dzień będziesz sie swiecić, to na noc zwłaszcza

Gość dsfsdgdfgfhfg
bambino lepsze niz nivea, mniej syfu. trąbią bo chodzi im tylko o KASE taki swiat

Gość Ewelina ...........
naprawde dziewczyny? dzieki No wlasnie potrzebuje tam jakiegos odzywienia, bo mam az takie doly :-0 i sucha skora jak nic nie smaruje. Teraz tylko wklepuje tam delikatnie zwykly krem nawilzajacy. jeszcze czytalam o kremi z apteki z vit A. Dziadostwo to wszystko reklama marketing i inne chuje muje, nasze babki nie uzywaly i w poznym wieku wygladaly dobrze. :-0

Gość Ewelina ...........
to prawda, a jesli juz uzywaly jakichkolwiek kosmetykow to nie mialy w sobie tyle chemii jak dzisiaj.

Gość Ewelina ...........
Niestety, wszelkie diety to nie dla mnie, jem i pije kiedy mam ochote, nie znosze ograniczenia... :-)

Gość Ewelina ...........
i teraz mam sie przebijac przez te 74 strony? zeby pozbyc sie moich sincow? :-(

Gość Ewelina ...........
dziewczynki piszcie o waszych sposobach na pielegnacje pod oczami...

Gość Mirabet
Ewelina - Alkohol cetearylowy jestnormalnym skadnikiem kosmetykow - nawet tych pod oczy, wiec nie panikuj. NAtomiast najwyrazneij zleten krem do swojej skory dobralas http://wizaz.pl/chemia/view.php?id=126 vit A i E to dobry pomysl, masc mozesz kupic w aptece Ja majac ok 25lat stosowalam tylko zel ze swietlikiem Flos-Leku, teraz uzywam roznych kremow nawilzajacych pod oczy. Podstawa to nawilzanie teraz mam hypoalergiczny Flos-Leku - sprawdzilam i on tez zawiera ten alkohol cetearylowy i absolutnie nie mam zadnych negatywnych reakcji

Gość Ewelina ...........
Mirabet, sprawdzalam sklad w kosmetykach pod oczy farmony i tam nie ma alkoholu, no chyba ze jryje sie pod inna nazwa. Teraz sie boje jakikolwiek kupic. serio mowicie ze nievea grubo na noc albo bambino???

Gość Ja używam
Kremów pod oczy i do pielęgnacji twarzy tylko z apteki. Kremy z czysta witaminy E sa tez bardzo dobre i taki kupię sobie następnym razem. Jak do tej pory używam vichy, eucerin, lierac. Kremy pod oczy powinno sie stosować od 22 lat z tym ze nawilzajace , a po 30 już przeciwzmarszczkowe