Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie dałam rady:-(

Przegrałam miłość chora zazdrość wygrała:-(

Polecane posty

Myślałam że dam radę..że zwycieze ta jego zazdrość niestety choroba z nim wygrała! Właśnie dzisiaj w święta .. Wszystko sie posypalo a może ja już poprostu nie miałam siły żeby walczyć o ten związek..! Wytrwałam dwa lata.. Ciągle ale i ciągle coś.. Nawet w zwykłej rozmowie on coś musiał wyszukać..! Moje życie moje całe dotychczasowe życie musiałam dostosować do niego wszędzie z nim..ciągle kontrole..! Nie mam siły niestety jego CHOROBA ZWYCIEZYLA.. Może ta miłość do końca życia jaka deklarował nie była taka mocna!? Jest mi smutno

Gość dorsz w galarecie
jeśli człowiek bardziej kocha władzę ( bo kontrola to forma zapewnienia sobie władzy z związku) niz ciebie - nie masz za czym płakać :classic_cool:

Gość śledź w czekoladzie
Ja bym dodał jeszcze jedno - to NIE JEST CHOROBA tylko WYBÓR. Mógł wybrać ciebie - i krok po kroku leczyć się z problemu. Wybrał władzę nad tobą... a raczej próbe jej uzyskania :classic_cool: Zawsze mnie zdumiewały ludzkie wybory :O

Przegrałam.. Do tego on uważa że to moja wina że to wszystko ja, cały nasz związek wypomina mi potknięcia..!

Gość śledź w czekoladzie
Czy ty nie potrafisz zrozumieć, że on nie szuka związku tylko kozła ofiarnego?

Kiedyś mu powiedziałam że jak znowu bedzie zabierał sie i jechał bo ma znowu atak to bedzie jego wybór wybierze życie bezemnie.. Wybrał myślałam że bardziej mnie kochał..

Gość śledź w czekoladzie
czy on się leczy? bo jesli nie to powinien - w tym stanie NIGDY nie zbuduje normalnego związku i zawsze bedzie cierpiał :O

Nie leczy sie mieliśmy zamiar iść do psychologa ale tak odkładalismy i odkladalismy ..moja rodzina twierdzi że jest jego zachowanie poprostu skandaliczne! Przecież to on ma sie dostosować do Nas w rozmowach a nie my do niego bo jemu temat nie pasuje !pisze mi że dlaczego tak robię że rozmawiam o tym co go denerwuje a to mój brat z mama rozmawiał o koleżance która ma nazwisko jak mój kolega którego on nie cierpi! I takie cyrki wyprawia nawet rozmowy mu już nie pasują! Nie mam siły obawiam sie że tu psycholog nie pomoże

Nie wiem czy najlepszym wyjściem nie bedzie rozstanie! :-( Myślałam że stworzymy związek szczęśliwy ale to jest toksyczny już! Wczoraj na imprezie zabronił mi iść do koleżanki a wogole to wywiózł mnie tam gdzie mnie nikt nie zna! Ale i tak sie pojawiła na jego pecha! To jest wszystko chore niestety:-(

Nie wiem czy najlepszym wyjściem nie bedzie rozstanie! :-( Myślałam że stworzymy związek szczęśliwy ale to jest toksyczny już! Wczoraj na imprezie zabronił mi iść do koleżanki a wogole to wywiózł mnie tam gdzie mnie nikt nie zna! Ale i tak sie pojawiła na jego pecha! To jest wszystko chore niestety:-(

Ktoś powie opowie coś na poprawę humoru..!

Ktoś powie opowie coś na poprawę humoru..!

To nie takie proste.. Niestety !