Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadia934324234

mam 178 cm wzrostu. to wada czy zaleta?

Polecane posty

Gość Nadia934324234

jestem dziewczyną. jestem szczupła ,ale jak patrze czasem na naszych facetów w pl to sie załamuje bo większość jest chyba niższa ode mnie :(

Gość Nadia934324234
no i wbrew pozorom i mimo tego ,ze jestem ładna to jakoś czasem micięzko znaleźć faceta :( chyba ze względu na to ,ze wiekszość to jakies kurduple. dlaczego polacy są takim niskim narodem?

Gość wgr-oo7L
Zacznij grać w kosza

Gość lajla90
Faktycznie jest sporo niskich facetów, ale jak się rozejrzysz to tych wysokich tez nie brakuje. Sama nie lubie kurdupli mimo iz jestem nizsza od Ciebie.

Gość polacy to jednen
z najwyższych narodów na świecie, więc nie gadaj głupot koleżanko :)

Gość za gruba na te czasy
w modeling idź!

Gość Nadia934324234
wiem ,ze są i wyzsi ,ale.. wcale nie jest ich tak wiele. w Polce wysoki facet ma niby 180 czyli 2 cm jesy wyższy ode mnie a w norwegii np są o wiele wyzsi faceci jak u nas no i zauważyłam ,ze nawet ci okolo 180 czesto maja dziewczyny w przedziale 160-170 nie wiem czemu tak jest niby zawsze mówiło sie ,ze ładna , szczupla i wysoka to atut. a ja bym naprawde chciala być niższa. no teraz to nawet szpilek wysokich nie moge założyć' jakbym miała z 170 to co innego. byłabym wysoka ,ale nie za wysoka

Gość trghdgre
Mam tyle samo. I dobija mnie to, wszedzie najwyższa, jak taka 'kobyła'. Widze na imprezie dziewczyny na szpilkach to im cholernie zazdroszcze :( Nadia, skad jestes?

Gość Nadia934324234
w modeling nigdy nie próbowałam choć może bym miała szanse . ale nie zbyt mnie to ineteresuje szczerze mówiąć . wole żeby w życiu osobistym mi sie ulozyło

Gość flash27
dla mnie to zaleta sam mam 198 chetnie sie z toba umowie:D jesli chcesz mozemy pogadac o tym ale wzrost to nie problem

Gość Nadia934324234
z Rzeszowa

Gość trghdgre
to kawałek a szkoda, chetnie bym poznała równie wysoka dziewczyne :)

Gość Nadia934324234
a Ty skad jestes?

Gość trghdgre
okolice Katowic

Gość blaneczkaa90
&& Czy znajdę kiedyś SPONSORA z TAKIM wyglądem...?? www.album_blanka90.skroc.pl

Gość flash27
hej nadania nie rob problemow ze swojego wzrostu :) jestes wysoka hmm napewno to nie jedyny twoj atrybut ;)

Gość 177mam
Ja mam co prawda o jeden cm mniej niż Ty, ale uważam ten wzrost za swój atut. Bardzo go lubię i nie wyobrażam sobie siebie niższej ;) Co najlepsze, jak byłam bardzo młodziutka i ciągle rosłam, to uważałam to, za całkiem normalne, zwyczajne. To, że ktoś był niższy było właśnie dla mnie dziwne :P Teraz wiem, że to zaleta! Nie oddałabym ani jednego cm! :D Ale ja lubię się wyróżniać, a to jest taki znak rozpoznawczy ;) I szpilki też noszę - nawet 10 cm. Tym, że większość ludzi (w tym facetów) jest ode mnie niższych w ogóle się nie przejmuję. To ich problem nie mój ;)

Gość trghdgre
Zwariowałaś :D Ja bym wszystkie pieniadze dala zeby miec 170cm a tu taka zyrafa sie urodzilam :(

Gość lotar
Zaleta! kazdy chce byc wysoki!absolutnie nie chce nikogo dyskryminowac ale kazdy niski podswiadomie sobie zyczy byc wysoki.Ja mam188 a moja zona podobnie jak Ty(super na niej leza sukienki ,a jak wychodzimy zakłada szpilki)Pamietaj o jednym miłosc nie mierzy sie w cm.

Gość 177mam
Może i zwariowałam, ale na koncertach nie muszę stawać na palcach! :D

Gość ja mam tak 173-174 cm wzrostu
ale jestem raczej "mocnej" budowy - tzn. nie jestem gruba, ale mam kawał bioder i solidny cyc (97-64-96), więc nawet gdybym schudła to i tak będzie ze mnie kawał baby. Nie lubię swojego wzrostu, wolałabym mieć tak 168-170, ale mam takie szczęście, że trafiam na samych facetów 190+ i mniej więcej od czasów licealnych bez oporów śmigam na obcasach i się nie garbię.

Gość edkkkkaaaa
Zazdroszcze musisz wygladac jak modelka! ja ma tylko 170cm i czuje sie jak skrzat

Gość dzinna
ja mam 160 cm i jak byłam mloda to mialam kompleksy ze jestem mała, tym bardziej że mialam powodzenie u wysokich i chodziłam z dwoma facetami ponad 190 cm ale póxniej przekonałam się ze to jest atut, nie jestem potezna, nie jestem duża tylko mała i kobieca, drobna z kraglymi kształtami u mnie okrągłe biodra to jak u wysokiej chude biodra moja łydka ktora nie jest anorektyczna ma 32 cm w obwodzie co u wysokiej raczej jest nierealne i mam małe stopy 36 , co u wysokich jest niemożliwe bo maja kajaki tak że nie chciałabym byc wysoka, serio

Gość mam 170
przez Was upragnione, a ja uwazam sie za wielką kobyłe. w szpilkach nie chodze, bo wszystkich przewyzszam o glowe, czuje sie jak odmieniec. zawsze tak bylo.

Gość ja mam tak 173-174 cm wzrostu
Dzinna, ja z moim wzrostem mam stopę 37-38, a w łydce 34-35 cm, więc nie wymyślaj :P Zresztą nawet gdybym miała 40-chę, to i tak wyglądałoby to PROPORCJONALNIE. Najważniejsze są proporcje :)

witam was jestem wysokim facetem 196 ;) i wzrost to nie problem ;D chetnie poznam wysoka

Gość mi mała świątecznie
178 cm u kobiety to kalectwo w pewnym sensie, nie oszukujmy się no chyba, że zawodowo grasz w kosza albo chodzisz po wybiegu;) a Polacy sa dość wysokim narodem (mężczyźni), Anglicy to dopiero kurduple:) a baby mają potęęężne:D