Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mune

Czy to jest możliwe...?

Polecane posty

Gość Mune

Witam wszystkich serdecznie. To moja pierwsza wizyta na kafeterii wiec prosze potraktowac nieodpowiednie forum jako zwyczajne nieobeznanie w portalu. Mam powazny problem i nie-to nie jest prowokacja. Nie radze sobie z tym. Otoz moja ostatnia miesiaczka była 23.11, powinnam wiec dostac juz okres. Nie mam regularnych, ale zazwyczaj mam wczesniej niz pozniej. A okresu dalej nie ma. Doszlo do pieszczot z chlopakiem ale nie bylo stosunku, odbyl sie jedynie seks oralny, kiedy on doszedl poszlismy do lazienki sie umyc i w sumie na tyle. Jednak moja panika jest przeogromna, zrobienie testu wydaje sie byc absurdem ale jednak rozwazam taką mysl... Prosze o jakies rady, cokolwiek...

Gość Mune
dziekuje za te slowa.. mimo wszystko panika jest ogormna, bo nigdy nie spoznil mi sie okres...

Gość no to chyba jasne co sie
skoro panikujesz nie mając podstaw to nic dziwnego że ci się jeszcze opoźnia.

Gość Mune
Mam wystarczająco duzo by wiedziec ale ciekawa jestem Twojej reakcji podczas sytuacji, ktora nigdy nie miala miejsca od 9 lat bo tyle lat mam okres. Tak na marginesie-dziękuję za odpowiedzi.

Mune dla Twojej wiadomości zarówno seks oralny jak i analny to jest stosunek,więc nie pisz,że stosunku nie było... a skoro masz nieregularne cykle to mogą się one zarówno skracać jak i wydłużać. a przyczyny braku okresu mogą być różne. jak nie dostaniesz w najbliższych dniach to idź do ginekologa zrób badania-może sprawdź poziom hormonów,albo usg pod kątem torbieli? nie jestem lekarzem więc nic innego nie przychodzi mi do głowy,ale gin pewnie ustali powody jeśli okres się nie pojawi.