Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewica17latreally

Powarzne pytańe

Polecane posty

Gość Dziewica17latreally

Mam siedemasće lat, planujemy z chłopakiem w tym tygodńiu pierwszy raz się kohać. Jak lepiej, ja zakładam mu gómke czy on sobie sam? Boję się tej chwili, kłopotliwa, nie? Jak było u was za 1 razem? Sorry, mam dyskecje. I dla tego błędy.

Gość ze niby co ??
pierwszy raz powinien byc bez gumki , nalezy jednak policzyc kiedy wychodza dni bezpłodne , i zastosowac lepiej jakis zel dopochwowy plemnikobujczy , prezerwatywa stwarze dyskomfort , ale u kazdego jest inaczej , po stosunku mozna zrobic irygacje pochwy do tego sa specjalne srodki w aptece ,,; to dla tych bardziej panikujacych

Gość mnie sie wydaje kgfedlqa
ze chyba powinnas raczej sie do ksiazek dosiasc zamiast do penisa twojego chlopaka...

Gość Dziewica17latreally
Dzięki za normalną odpowiedź.

Gość ze niby co ??
nalezy pamietac o zywotnosci plemników ktora siega w sprzyjajacych warunkach nawet do ponad 72 godzin - stad warto zrobic irygacje pochwy po stosunku , celem wypłukania owych plemników ... Metody są rozne , ale zastosujcie taka by miec komfort psychiczny , bo inaczej spali wszystko na panewce

Gość stella23
"pierwszy raz powinien byc bez gumki" ech i potem sie dziwia, ze dzieci maja dzieci:o Oczywiscie, ze z gumka, kuzwa!

Gość ze niby co ??
najpierw poszytaj wszystko na temat , co juz powinnas zrobic , wtedy sex bedzie przyjemniejszy bo strachu nie bedzie ze sie w ciaze zajdzie . ja jestem juz starej daty zawsze sex bez gunki i zadnej nieplanowanej ciazy z zoną jak i poza łozem małzenskim w wczesniejszych młodych głupich latach , ale ja sie znam na płodnosci kobiet i sex uprawiam wtedy kiedy wiem ze są dni niepłodne ! wtedy jade na całego , biorac pod uwagę jdnak owe ponad 72 godziny - stad wspomniana irygacja pochwy po stosunku kiedy zostaje w partnerce jak sie zapomne , albo jak celowo tak ustalilismy ze zostaje .

Gość ze niby co ??
przedstawilem swoje zapatrywanie , mozna sie z nim nie zgadzać Dlaczego tak napisałem , ano dlatego ze ja mam sie kochac z kobieta ,a nie z gumką , jak jem cukierka to też bez papierka , zgodzisz sie ze mna ? Dlatego też napisałem reszte , trzeba miec wiedze kiedy tak mozna , mnie gumka zabierała całą przyjemnosc , co nie znaczy ze innemu tez zabierze , moja kobieta nienawidzi sexu w gumce ! stad cały czas sex bez niej i stad moja wiedza w całej sprawie , bo jakos to rozwiazac trzeba było . ale kazdy zrobi jak uwaza ! w ciaze wcale nie tak łatwo zajsc , ale też wielu zachodzi w ciąze nawet jak pod wiatr siku zrobią , stad jak najbardziej wskazana ostroznosc .

Gość ze niby co ??
jezeli jednak ma to byc sex spontaniczny ZAWSZE GUMKA !! bowiem na ceregiele nie ma czasu !

Ale ciaza to nie cukierek w papierku czy bez moze wy sie znacie na tym kiedy partnerka ma dni plodne a kiedy nie bo macie moze doswiadczenie pierwszy raz nie musi byc przyjemny dziewczyna ma siedemnascie lat jeszcze bedzie miala okazje kochac sie bez gumki

Gość ze niby co ??
tak masz racje oczywiscie , ale przeciez to nie problem poznac swe ciało i zastosowac cos innego nizli prezerwatywa ...jesli jednak ona dla nich jest wygodna , to nie ma problemu niechaj ja zastosują ...

Wiem : ) sa inne srodki ktore zapobiegaja skutecznie , niech zrobi jak uwarza , lecz autorko przemysl 2 razy

Gość ze niby co ??
nie przemysl ! ona ma miec wiedzę, bo ta pozwoli jej kochac sie oddajac sie temu cała . JA WIEM ZE ROZNI LUDZIE , mnie jednak zawsze zakładanie prezerwartywy zabijało przyjemnosc i wszystko to co w sexie jest najfajniejsze ! Tytaj przytulenia , pocałunki , potem rozbieranie , pieszczenie (gra wstepna ) a tu nagle stop ! bo trzeba prezerwatywe załozyć ...ale to ja mam z tym problem , byc moze oni i wy takiego nie macie . A i odczucia z gumką i bez , bez dyskusyjne inne , lepsze

Gość ze niby co ??
najlepiej , jak by jeszcze zaczekali i zaczeła by brac dobre srodki antykoncepcyjne ! wtedy nie trzeba gumki i komfort psychiczny jest - czyli pełnia szczescia . Warunek - jeeli ktos nie potrafi zaufać srodkom i boi sie wszystkiego , i tak bedzie kupa :)

Ja chyba naprawdę jestem nienormalna. Nie mam takich problemów i co dziwniejsze, nie chcę ich mieć. Cholera.

Gość ze niby co ??
na temat tabletek srodków antykoncepcyjnych jest na necie morze informacji , a i Ginekolog powinien przepisac te najlepsze na rynku działajace od pierwszej tabletki , są plastry itd. Mysle , ze to jak na zaplanowany pierwszy raz najlepsza zrecz , jesli ma byc wspaniale .

Gość ze niby co ??
Dek o czym piszesz ? wyjasnisz ?

Ja tylko twierdze by sie zastanowila duzo zapalu malo wiedzy to nie to samo co pierw pomysl a pozniej wykonaj

Gość ze niby co ??
ale przyjdzie czas ze bedziesz chciała to zrobic i wtedy bedziesz musiała cos z tym zrobic , i chyba nikt tu o zadnych dowodach nie wspominał , a jedynie o pozadaniu i checi uprawiania sexu - wszystko pzred tobą ...

Na kafeterii siedzą moderatorzy - pedofile, geje i antyfeminiści. Nawet, jeśli to kobiety.

Gość ze niby co ??
przypuszczam - rózni ludzie , jedni mają ochote wielką na sex w wieku juz 15 lat i tak było ze mna np. inni w wieku 17 a jeszcze inni dopiero po 20 i później ...:)

Gość ze niby co ??
nie przejmował bym sie patologią jaka tu przebywa