Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Smakowita

ZARĘCZYNY - mieliście ??

Polecane posty

Czy mieliscie takie typowe zaręczyny przy rodzicach swoich i narzeczonego i on prosił o waszą ręke ?:P P.S. nie myslić zaręczyn z oswiadczynami :P

Ja tez nie chce a dzisiaj mnie to czeka :( Moi rodzice nie chcieli tego ale tesciowie są troszke starsi i nie wyobrazają sobie zeby zaręczyn nie było :P

Boze wy to jednak jestescie nienormalni:D Po pierwsze i tak mieli dzisiaj do nas przyjechac się poznac,bo juz dlugo jestesmy razem i chcą sie poznac:) Po drugie no napewno wyyskocze do tesciowej z ryjem,ze moze sobie pomarzyc i nic takiego nie będzie:D Tak czy siak by przyjechali wiec bez roznicy :D :P

No napewno byłabym normalniejsza gdybym zrobila z siebie posmiewisko i wyskoczyla z ryjem,zenic takiego nie będzie,bo ja jestem dzikiem:D tak tak:D

Wiesniaro podkreslilam,ze nie pytam o OSWIOADCZYNY a o ZARECZYNY czy WY mialyscie:) wasze zdanie mnie interesowalo:D czytaj ze zrozumieniem :)

Gość ciotka klootka s
ciężko uwierzyć że jakiś facet chciał taką kretynkę

tzn. niestety moja przyszła teściowa strasznie naciska na zaręczyny mój TŻ oczywiście twierdzi, że co nam szkodzi itd. heh a mnie sie to wcale nie podoba :/

No tak nie da sie tutaj zadac normalnego pytania i doczekac sie normalnych odpowiedzi :D Czego ja sie spodziewalam:D Pojade waszym poziomem - w sumie tu same paszczury siedzą, ktore marzą o tym zeby jakis facet na nie spojrzal i pocalowal je z języczkiem :D chcialyscie to macie:) dziekuje dobranoc:D

Gość sympatyczna pomarańczka.....
ja miałam takie oficjalne zaręczyny.idzie przeżyć;)

Gość sympatyczna pomarańczka.....
staram się ;) chociaż gine wśród tłumu tych niesympatycznych;)

Gość kkjjvnnfkvnvnjkjkjf
Mialam normalne zareczyny , sam na sam z moim facetem na wakacjach, a nie szopka z rodzicami. Zadne z nas nie chcialo takich uroczystych zareczyn.

widzisz dumna dziewojko sławojko dla Nas zaciągnięcie faceta przed ołtarz tudzież możliwość zmiany statusu z "wolna" na "w związku" na ''zaręczona" nie jest jakimś szczytowym osiągnięciem 😴 skoro Ty jestes w czasach gdy to facet lituje sie nad babinką i 'chce ją' lub nie chce to wspolczuje :O

Gość kkjjvnnfkvnvnjkjkjf
Pani smakowita ty musisz miec koniecznie zareczyny, bo taka malpa z ciebie, ze nadajesz sie swietnie do cyrku!

Gość kkjjvnnfkvnvnjkjkjf
ja mysle, ze autorka to jakies zahukane dziewcze ze szkoly sredniej, ktore ekscytuje sie zareczynami, bo bedzie sie miala czym pochwalic w LO.

Pani Czkawka nie rozumiem twojej wypowiedzi kompletnie:D nikt mnie nie zaciagal do ołtarza po pierwsze i nikt sie nade mną nie litował:D bo jestem juz 5 lat z moim facetem i nosi mnie na rękach:) zazdrosne zmije:) cięzko wam zwrocic uwage na moj pierwszy wpis na to ze chodzilo mi o was o wasze wypowiedzi:) ale dla was kazda ta ktora jest szczęsliwa jest albo kurwąą albo szmatą :)

14:03 [zgłoś do usunięcia]kkjjvnnfkvnvnjkjkjf Pani smakowita ty musisz miec koniecznie zareczyny, bo taka malpa z ciebie, ze nadajesz sie swietnie do cyrku! Hahaha :D

bo jestem juz 5 lat z moim facetem i nosi mnie na rękach jojojojojj, w koncu sie doczekałas :classic_cool: zazdroscimy, tak naprawde skrycie marzymy o oswiadczynach, zareczynach nawet i po 10 latach.. a teraz już idź stąd🖐️

Zaraz sie ubieram:D Aaa boje się:D Ale juz jutro będzie spokoj i będziemy z facetem :D no to narazie nieszczęsnice :) a dla normalnych buziaki:) P.S. Liceuuum to byly czasy :)

no tak zazdrosne żmije :( bo nie zgodze sie byc z pierwszym lepszym który mie łaskawie zechce to już jestem żmija be i brzydki paszczur napewno ah i zapomniałabym - nikt nie chciał mie całować 😭

zresztą masz niezle nasrane w łepku w drugim wpisie napisałaś że też nie chcesz :D sama nie wiesz czego chcesz :o oj oletka oletka