Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bateryjka25

opowieści o ex?

Polecane posty

Gość bateryjka25

cześć! od niedawna jestem w związku z facetem,który nosi mnie na rękach. zależy mi na nim,jemu na mnie również. powiedział mi jednak przed momentem,coś co mnie b.zdenerwowało... rozmawialismy o swoich bylach zwiazkach. jego ex, z ktora byl wiele lat,puscila go w trąbe z jego przyjacielem,klasyczne. powiedzial jednak,że jesli chodzi o sex to podobam usie to,ze my doskonale wiemy kiedy i jak chcemy sie kochac,podczas gdy we wczensiejszym zwiazku to on musial wykazywac inicjatywę i ona niekoniecznie chciala z nim sie kochac.dopiero po czasie to sie zmienilo.ogormnie mnie to zabolalo. nie była mi potrzebna ta wiedza. przyznam,że jestem teraz tak zdenerwowana,że odrzucam jego połączenia tel. nie chcę wiedzieć kto kogo prowokował! nie chcę!!! moj ex ględzil ciagle o swojej byłej i dlatego teraz reaguje tak a nie inaczej. co mam zrobić?dać obie z nim spokoj?:(

kobiety są głupie :D powiedział Ci komplement a ty jak ostatnia debilka sie zachowujesz. Dorośnij i odbierz telefon bo facet nie ma pojęcia o co chodzi. A potem sie dziwicie ze faceci nie rozumieją was :D

Powiedz mu że nie lubisz tego typu opowieści i tyle. kinky reggae ma racje to tylko komplement.

Gość bateryjka25
no akurat nie wiem cyz mam to odibeirac jako komplement bo po co mi wiedza z jaką częstotliwością oni chadzali ze sobą do lozka?i po co mi wiedza,że ona nie lubiła feliatto?

opowiada Ci o bardzo intymnych rzeczach z jego życia i mówi ze jest mu lepiej niż z byłymi. To chyba dobrze. Pozytywne w odbiorze powinno być. Dziwnie i niedojrzale sie zachowujesz.

Gość bateryjka25
hm,najłatwiej negatywnie oceniać. a sam chciałbyś/chciałabyś aby twoj parter/partnerka mówiła ci o tym ile razy z kim i jak?