Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mańka001

Takiego ojca wybrałam dla swojego dziecka! ;/ ;/

Polecane posty

Gość mańka001

Urodziłam w maju ... Byliśmy razem jeszcze ok 3 miesiące, stwierdziłam, że nie ma sensu ... to nie zaszłoby daleko, nie byliśmy dla siebie. Myślałam, że dogadamy się ... Nie którzy nie są razem a bez problemu się dogadują co do dziecka. A on stwierdził, że "nienawidzi mnie i nie chce mnie widzieć" i po prostu przestał się odzywać. Ostatni raz widziałam go na sprawie o alimenty, nie zadzwoni nawet nie spyta jak mała ... Przecież to jego dziecko. Opowiada ludziom, że zabraniam mu kontaktu z córką, kiedy ja bardzo chciałabym żeby oni się widywali ;/ Myślałam, że chociaż na święta ruszy go serce ... Ale to człowiek bez uczuć!!!!! Nawet nie odezwał się, nie mówiąc o prezencie ...

Gość lepiej powiedz...
kiedy nadrobisz braki w edukacji?

Gość mańka001
dodam, że jest czarnoskórym Somalijczykiem i mieszka w ośrodku dla uchodźców

Gość lopae
sama go spuściła do zlewu głupia tzipa, a teraz żale i pretensje :O🖐️

Gość Uroczy Roman
My CI go nie wybieraliśmy

Gość mańka001
nie podszywaj sie idioto niemoralny:(w ciąże zaszłam z pewnym karłem,ktorego nie zauwazylam gdy wszedl mi między uda i wypelnił mnie swym nasieniem:(myslalam ze dziecko tez bedzie malutkie takie i bedzie mieszkac w pudelku po butach a ono duze takie jak normalne a karzel jeden ojciec dziecka placic alimentow nie chce i mowi ze to nie jego bachor tylko jednego takiego bobra:(a co ja zrobie ze dziecko ma bobrze zęby wystajace takie dwa?to nie znaczy ze bobr jest ojcem,prawda?