Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zareczyny

..........

Polecane posty

Gość zareczyny

prosze o pomoc ,, kupilem ostatnio mojej dziewczynie pierscionek zareczynowy... wszystko fajnie ladnie ale ona nie chce go nosic bo cos tam co to moze oznaczac... sam nie wiem co myslec moze wy mi pomozecie co zrobic zeby zaczela go nosic

''nie chce go nosic bo cos tam'' Jaki powód nienoszenia podaje? Bo chyba nie mówi ''coś tam'' :D

Gość zareczyny
bo nie bo nie bo nie... i tak ciagle...dodaje jeszcze ze sie znizczy i ze to za drogi pierscionek .konkretnego powodu nie chce podac

Gość mala---
Bo poprostu nie chce , zastanawia sie czy jestes odpowiednim kandydatem , lub nie chce aby ktos zobaczyl

''dodaje jeszcze ze sie znizczy'' Jak będzie wychodziła ubrana w czymś nowo kupionym zapytaj czy nie szkoda jej było tego ubierać, bo ''może zniszczyć się'' ;) '' ze to za drogi '' Powiedz, że wymienisz na tańszy egzemplarz. I zapytaj czy taki za 12 zł kupiony na straganie będzie nosiła. ;)

''konkretnego powodu nie chce podac'' My i tak nie powiemy ci co jest powodem jej zachowania. Może ma wątpliwości i chce zastanowić się czy powinna była przyjmować oświadczyny, może nie chce ciebie i twojego pierścionka tylko nie wie jak to powiedzieć itp.

Gość zareczyny
ja juz sam nie wiem co mam ku...wa robic... myslalem ze jak kobieta dostaje pierscionek to jest zadowolona nosi go zeby kolezanki widzialy .ze jest dumna no ale widocznie sie pomylilem.juz nawet pomyslalem ze ona nie lubi nosic bizuteri no ale czy to jest powod zeby nie zalozyc pierscionka ponoc tak waznego w zyciu kobiety.. brak sil

Gość nie dla kazdej to jest cel
istnienia:o

Gość efvfvue
bo nie bo nie bo nie... i tak ciagle ty ta twoja kobitka to jakas gowniara chyba nie potrafi powiedziec co ja boli

Gość moze po prostu
jej sie nie podoba!