Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzejaqq

powraca pytanie o okres

Polecane posty

Gość Andrzejaqq

Witam Powracam z pytaniem. Mojej dziewczynie okres spoźnie się 6 dni powinna go dostać w wtorek jak zawsze co 28 dni,do dzisiaj cisza, nadejscie okresu jak zawsze poprzedziły bóle piersi, zmiany odczuwalne w brzuszku oraz trądzik ale ciotka nie przyjechała.Ryzyko ciąży jest małe kochalismy sie tylko zaraz wcześniejszym okresie przy użyciu prezerwatywy może się troche zsuneła? ostatnio duzo pracowała mało jadła i spała? Z jakim czasem okres może nadejśc ile się to reguluje?

Gość Andrzejaqq
Pomoże mi jakaś mądra kobieta?

Gość tylko pod warunkiem
te rzeczy o których pisałeś mogły wpłynąć na spóźnienie okresu. Mi ostatnio przez remont mieszkania, niedospanie i niedojadanie pojawiło się skąpe krwawienie zamiast okresu, ale może się też w takiej sytuacji całkiem zablokować i ciężko powiedzieć kiedy dostanie. Ciążę powinien wykluczyć test ciążowy zrobiony minimum 14 dni po stosunku. Może się też najzwyczajniej w świecie spóźnić i tu też trudno przewidzieć ile. Moja rada: niech twoja dziewczyna jak najszybciej postara się unormować przynajmniej codzienne posiłki, najlepiej żeby jadła regularnie codziennie (to żeby przy okazji nie przytyć) i jakoś niech bardziej się postara dosypiać. Może też wzbogacić dietę w magnez, wapń. To tak żeby uniknąć sytuacji na przyszłość.

Gość Andrzejaqq
Ale ona o tescie nie chce slyszeć i ma luz w pewnien sposób a ja sie zastanawiam, nawet sie nie pytam jak sie czuje bo zaczyna sie zadyma. teraz przez świeta wiecej jadła i spała może pomoże, ale mnie psychike to niszczy

Gość Andrzejaqq
Jest!!!!Stalo sie.Dostala!!!Jaka ulga.Nie jest w ciazy!!!.Mam pytanie do Was.Chcialbym jej jeszcze zrobic badanie na nosicielstwo pasozytow.jak duza kulke odchodow musze utoczyc?

Gość Andrzejaqq
pojeb podszywacz

Gość tylko pod warunkiem
Wiesz nie ma znaczenia że raz się najadła i spała w święta. Chodzi bardziej o to żeby starała się to robić regularnie. Jak nie może spać w nocy to niech trochę odsypia w dzień i niech je regularnie. Najgorzej jest jak z powodu takich spraw zniknie miesiączka i potem dużo dziewczyn ma problem z jej odzyskaniem, trzeba jakoś sztucznie wywoływać. Ja z tym co się u mnie zaczęło dziać, się opamiętałam w porę miesiąc temu i w tym momencie już chyba się trochę poprawiło.

Gość Andrzejaqq
No dobrze dzięki za pomoc:)