Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paulinka21

Dziewczyny powyżej 174 cm wzrostu-kompleks wzrsotu :/

Polecane posty

Mam 1,74 cm wzrostu i czuję się strasznie wielka(jestem szczupła jbc)...Mam przez to ogromny kompleks :(.NIGDY nie noszę szpilek bo to wygląda idiotycznie więc nie chodzę na imprezy....NIENAWIDZĘ swojego wzrsotu :(...Chcę skrócić udo i łydkę o 5 cm(mam baardzo długie nogi ) i wtedy będę wyglądać normlanie w szpilkach....Od 16 roku życia mam ten kompleks i przynajmnije raz w miesiącu płaczę pół nocy ;(;(;( jedyne wyjście to operacja,żeby zniszczyć ten kompleks...A mój chłopak ma 180 więc przy nim w szpilce wyglądam idiotycznie a on lubi dziewczyny w szpilkach... :(;(

Gość mam 170cm
ale uważam się za normalną, w sumie mogłabym być wyższa, bo podoba mi się to bradzo. Nie rób ze swojego wzrostu wady, tylko atut, ciesz się, że nie musisz chodzić na szpilkach. Chociaż według mnie 174cm to wcale nie przeszkoda, żeby je nosić. Jakbyś miała 150cm to musiałabyś w nich chodzić cały czas, żeby wyglądać jak człowiek. Tak w ogóle to mam koleżanki które mają około 178-185cm wzrostu, a i tak zakładają szpilki! Przeszkoda istnieje tylko w Twojej głowie. Nie krzywdź się tą operacją, ale zaakceptuj to co dała Ci natura :)

ale pękasz ja mam 2 czy 1 cm mniej i już mi wisi że jestem wielka, Kiedyś się tym przejmowałam jak byłam młodsza. Teraz wiem że moje nóżki to zaleta i nie jedna by chciała takie mieć:P więc głowa do góry! lepiej być wyższym bo w tłumie wszystko widzisz nie musisz wąchać komuś dupy:P dlaczego to TY masz myśleć ze jesteś wysoka? to inni są niscy!:) (nie obrażając przy tym nikogo, bo to nie mój zamiar)

Gość awe121
ja mam 182cm i jakoś nie narzekam- wręcz przeciwnie uwielbiam to że jestem taka wysoka :P

Gość aj ja mam 179 i co mam powiedz
iec? :( tez nienawidze swojego wzrostu oddałabym pól zycia zeby miec te 174 :/

Gość ftfdvdiss
Mam 175 cm i z 5 więcej bym chciała, jestem kurduplem w porównaniu z dzisiejszą młodzieżą. Wmówiłaś sobie kompleks, to i masz.

hi hi hi narzekacie nie wiadomo na co ;) mam 192 grywałem w siatkę i bawiłem się trochę lekkoatletyką. same plusy bycia wysokim.