Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos wie????

Allegro wpłata należności Pomocy!

Polecane posty

Gość czy ktos wie????

Sprzedałam na allegro jeden przedmiot (książkę). Wystawienie aukcji kosztowało mnie 28 groszy. Chciałam uregulować należności, aby mieć spokój. Ale kiedy chcę zapłacić przelewem internetowym pojawia się informacja, że "Minimalna wartość wpłaty to 1.01 zł". Czy to oznacza, że nie muszę im wpłacać tych 28 groszy???!!!! dodam, że w najbliższym czasie nie zamierzam już niczego wstawiać na aukcje.

zapłacisz musisz ale nie ma sie co spieszyc, ja swoje 70 gr zaplacilam po roku kiedy przyslali mi maila z upomnieniem. To chyba mój pierwszy rachunek ktorego nie zapłacilam w terminie :)

Gość czy ktos wie????
no dobra, ale jak mam im zapłacic te 28 groszy czy 70 groszy, skoro minimalna kwota to 1.01??? płacic na poczcie lub do banku sie nie opłaca :/ wiec chyba pozostaje im wpłacic te 1.01??!!!! sorry, nie orientuje sie w tym:///

W regulaminie allegro jest napisane: ''Użytkownik może nie dokonywać wpłaty, jeżeli na koniec danego miesiąca kwota należna do zapłaty wynosi mniej niż 10,00 zł; w takim przypadku Użytkownik dokonuje wpłaty łącznej należności po zakończeniu miesiąca, w którym naliczone opłaty i prowizje wynosić będą co najmniej 10,00 zł. Jednakże na żądanie Grupy Allegro Użytkownik zobowiązany jest dokonać zapłaty należności we wskazanym terminie również w przypadku, gdy jego saldo nie osiągnęło poziomu 10,00 zł.'' Także spokojnie, nie musisz wpłacać tych pieniędzy. Jak nazbiera się 10zł wpłacisz. Ewentualnie jak allegro upomni się o te grosze ( w co wątpię).

Gość czy ktos wie????
ok dzieki :)