Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka210

ZK WRONKI - JAK TAM JEST? (widzenia, zasady itp...)

Polecane posty

Gość Anka210

Witam chciałam dowiedzieć się czegokolwiek na temat ZK we Wronkach. Moj chlopak jest tam od miesiąca, ma 1,5 roku odsiadki. Interesuje mnie wszystko co dotyczy zasad, widzeń, telefonów, paczek itd. Proszę o poważne odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość to nie jest
a za co siedzi?

proponuje wejdź na dział zycie uczuciowe i tam jest obszerny temat mój chłopak siedzi w więzieniu

Gość Anka210
Oczekuje tylko madrych odpowiedzi.Naprawde martwie sie o niego.Na ostatnim widzeniu poprosil mnie o pomadke.Twierdzil,ze dzieki temu latwiej nawiaze kontakt

Gość ram pam pam
i dobrze, niech posiedzi to zmądrzeje, jak ty bidulo bez seksu przez 1,5 roku wytrzymasz?

Gość ale se wybrałaś
partnera no nie ma co 🖐️

Gość Master FF
Dokladnie, jednostki dzialajace na szkode innych powinny byc eliminowane 🖐️.

Gość Przewodniczący kołkochozu
ty świński ryju, czemu wpisy usuwasz, małpo zielona?????

Gość Przewodniczący kołkochozu
myslisz, że ktoś sie bedzie rozczulał, nad jakims gnojem, przez którego jakieś małolaty dostaja małpiego rozumu i wariują?????

Gość Master FF
Osobiscie wykonalbym egzekucje na takim odpadzie spolecznym 🖐️

Gość gość
Witam siedziałem we wronjeslikach 8 lat i jeśli chodzi jak tam jest to nie jest lekko ale jeśli ktoś ma poukładane w głowie da rade

Gość gość
mógłbyś napisać coś więcej?

Gość Anka210
ostatnio mowil zebym mu duzo wazeliny przyniosla i depilator zeby mogl sobie kakowe oko wygolic bo poprosili go o to wspolosadzeni

Gość gość
widzę że masz doświadczenie w tych sprawach

Gość Anka210
Napisal w liscie ze jadą mu po rajtach i musi kiciorowac wity berlem. co to znaczy?:o

gosc 11:25 jesli ktos ma poukladane w glowie to rade:Djak ma sie poukladane w glowie to sie nie laduje za kratkami:O

Gość Maja2311
Tak się zastanawiam jak bardzo zmieniają się ludzie po 14 latach odsiadki we Wronkach?Mój bardzo dobry znajomy wyszedł kilka tygodni temu po 14latach i zamierzam go odwiedzić i nie wiem czego się spodziewać?

Gość gość
spodziewaj sie mocnego, ostrego roooochania

Gość gość
Prowo, gimbus się nasłuchał grypserki gdzieś na osiedlu i ma teraz z was polewe

Gość Anka210
Muszę mu zanieść mydło w płynie i prosił o sznurek, żeby mógł sobie zawiesić na szyi, bo boi się po mydło schylać :O

Gość gość
Poszukaj w internecie, napewno jest strona tego Zakładu Karnego. Każdy popełnia błędy, nikt nie jest ideałem. Szpitala i więzienia lepiej niech się człowiek nie wyrzeka ;)

Jak dyrektor z.k, we Wronkach radzi sobie z epidemiom w podległym sobie jednostce .Najpierw zatruli więźniów starym pokarmem tak jak to zwykle bywa a, teraz ze strachu wprowadził kwarantanne która uderza tylko w więźniów . Panie Dyrektorze to są także ludzie a nie bydło a Pan się czuje tak jak by to był Pana prywatny folwark . tyle zachorowań naraz to Pana wina to Pan odpowiada za tych obywateli kiedy pan poważnie podejdzie do problemu , gdy zaczną się zgony . . .

Gość nata111
Bifo21 czy Ty coś więcej wiesz na temat tej epidemii co teraz tam jest?

Gość gość
A mi Wronki oczka otworzyły i bardzo się z tego ciesze choć nie ukrywam, że jest mi ciężko...Niby słodki ryjek robi...a jak przyjechałam do Niego na widzenie to wysłał mnie do swojej byłej na korepetycje... tak mu sie we łbie poprzewracało, że zaczoł prawdę mówić, czy co.... A Anulka oskubała go z chaty i przez cały czas co siedział poprzedni ruchała kogoś innego...jak wyszedł za pierwszym razem to już nie było tak słodko...Gdzie on miał oczy to teraz ja nie wiem...ale wiem od znajomych sióstr z Szamotuł, ze nie była mu wierna ani przez tydzień tylko od razu z dymem puściła...I ja mam iść do niej na korepetycje....tylko ze ja teraz nie wiem czy po tych korepetycjach u Anulki to nie powinnam mu kazać spierdalać....Tęsknie za nim jak cholera i zastanawiam się czy ja nie jestem głupia że mam iść do Anulki na korepetycje?????

Gość gość
Ja nie wiem co tam się dzieje...ale jak byłam na widzeniu to widziałam że ma całe ręce pogryzione od pluskiew!!!! No sorry...ale w harcerstwie to ja nie jedno przeszłam i swoje wiem!!!! Jestem ciekawa...czy w systemie resocjalizacyjnym nie powinno być tak, ze więźniowie sami sprzątają, myją, pracują, mają dyżury itd...a nie że odpowiedz padał...sprzątaczka...że co?????? Oni się tam chyba w druga stronę resocjalizują>>>>

Gość gość
Anka ja cie nie chce martwic...ale ty sobie szukaj "mężczyzny" a nie "kobitki"....