Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3-5-8 itp.

Odrzucone zaręczyny.

Polecane posty

Gość 3-5-8 itp.

Jakbyscie zareagowali, gdyby kobieta odrzucila wasze zareczyny? Zwiazek 2-3 letni. Oboje dorosli, po studiach, pracujący.

to normalne że odrzuciła musisz sprawić by na pasku nastroju i potrzeb miała max + fajny dodatek np. altana ślubna albo jacuzzi i na pewno sie zgodzi ps. musiscie sie dobrze znać i być juz po bara -bara

Gość Kłoliberek
Nijak, trzeba ze sobą rozmawiać, może dziewczyna jeszcze nie chce wychodzić za mąż

Gość śledź w czekoladzie
zapytałbym o powód

Gość 3-5-8 itp.
powód: nie chce sie jeszcze zareczac, tak wczesnie, tym bardziej jak wiekszosc kolezanek wyszła za mąz zaraz po ukonczeniu studiow. A ona nie chce:( Zareczyn tez nie bo jej nie zalezy na pierscionku.

Gość Kłoliberek
Dlaczego kopnąć w tyłek od razu? Sa tysiące dziewczyn, które latami czekają na zaręczyny swojego faceta a oni nie chcą, i co kopnęła któraś takiego w tyłek? Nie,więc nie rozumiem dlaczego decyzja o ślubie to wybór tylko faceta? Powinna to być decyzja obu stron poprzedzona rozmowami

Gość śledź w czekoladzie
nie chce sie jeszcze zareczac, tak wczesnie, powód nieprawdziwy poszukaj prawdziwego

Gość Kłoliberek
To trzeba poczekać aż będzie chciała i tyle a nie od razu się obrażać.

Nie zależy to jej na tobie i nie chce poważnego związku i deklaracji ze swojej strony, bo może trafi się lepszy od ciebie w między czasie i będzie mogła bez problemu odejść...

Gość 3-5-8 itp.
mówi ze chce ze mną byc ale nie chce zaręczyn.

Gość PannaLL
Taki sam powód podają wszyscy faceci, którzy nie chcą się zaręczać i co kłamią? Mamy równouprawnienie więc rownie dobrze kobieta może nie chcieć ślubu ale wtedy od razu głosy "kopnij ją w tyłek" jasne tak najlepiej zrobić bo pan i władca nie dostał tego co chce

Gość PannaLL
lia lia lila- czyli wszyscy faceci, którzy nie chcą się żenić po 2letnim związku i w wieku 23 lat szukają lepszej i nie chcą być z tą, która naciska na zaręczyny?:-O

Ale czy autor naciska na zaręczyny? Napisał że mają ustabilizowaną sytuację, są sporo ze sobą, dobrze im razem i to dorośli ludzie, więc dlaczego kobieta odrzuca oświadczyny? Przecież to ją nie obliguje do ślubu za kilka miesięcy...

Gość MSka;)
słuchaj niejedna dziewczyna by chciała żeby sie jej facet oświadczył,dlatego zostaw te szmate i weź sie za jakąś porządną laske która cie bedzie szanować

"tak najlepiej zrobić bo pan i władca nie dostał tego co chce" Przecież nie postawił jej pod ścianą, tylko zadeklarował swoje uczucia i powagę związku więc gdzie tu zaraz pan i władca...

Gość MSka;)
i doceni twoje zaręczyny oraz to że ją kochasz...ja tam bym chciała żeby mój myślał o przeszłości tak samo jak twój...masakra jak nie jedna to druga strona nie chce...

Gość PannaLL
A dlaczego wszyscy jada po dziewczynach, które nie chcą zaręczyn a jak facet nie chce się żenić to wszystkie go bronią? "Napisał że mają ustabilizowaną sytuację, są sporo ze sobą, dobrze im razem i to dorośli ludzie, więc dlaczego kobieta odrzuca oświadczyny? " a dlaczego faceci zazwyczaj nie chcą słyszeć o oświadczynach? Jeżeli maja taki przywilej to dlaczego kobiety też nie mogą z niego korzystać? Tylko facet ma prawo decydować a dziewczyna musi się zgodzić albo kopa w dupę?

Gość wcale się nie dziwię
że odrzuciła.... skoro zaręczyny i oświadczyny to dla ciebie jedno i to samo :P .... co odrzuciła???

Gość MSka;)
tak Panna LL tylko dlaczego nie może byc tak że porządne chłopaki takie jak autor muszą sie oświadczać takim sukom które traktują chłopaka jak śmiecia,a nie oświadczają sie tym porządnym dziewczynom które naprawde chcą założyć rodziny i żyć szczęśliwie??ja tam bym chciała mieć takiego jak autor...mój to ani nawet nie myśli o zaręczynach a co dopiero o ślubie:/

Gość 3-5-8 itp.
odrzuciła zareczyny a skoro nie chce sie zareczac to dla mnie logiczne ze slubu tez poki co nie chce. zreszta po zareczynach ja chciałbym juz ustalic date slubu zeby wyszła za mnie w przeciągu roku:(

Gość PannaLL
Mska skoro uważasz, że dziewczyna autora to suka bo nie chce oświadczyn to w takim razie twój facet to skurwysyn mający cię za śmiecia bo też nie chce oświadczyn, a jednak z nim jesteś :D A tak na serio, to że są święta nie zwalnia młodzieży z nauki więc racz się wziąć do książek

Gość MSka;)
ja nie rozumiem dlaczego faceci kochają takie qrwy,które odrzucają ich miłość a te porządne dziewczyny są zawsze na boku,lub przeznaczone sa dla chamów i prostaków...

Gość Jaskiniowy_John
zaręczyny nie sa juz terminem slubu !!!! To że się ktos zaręcza to oznacza że komuś bardzo zalezy na tej drugiej osobie. Widac tutaj partnerka albo nie chce się angażowac i traktuje związek na luzie albo poprostu stwierdziła że nie chce byc jak jej kolezanki odrazu kura domowa siedząca z dzieciakiem

Gość Kłoliberek
mska no takie idiotki jak ty są przeznaczone dla chamów a dziewczyny, które mają większe ambicje niż ślub w wieku 20lat mają porządnych facetów, tak to już jest, selekcja naturalna:)

Gość MSka;)
a tak na serio to mam urlop bo pracuję a szkołe mam dawno za sobą,ale dzięki że tak myślisz...poczułam sie młodziej;)

Gość 3-5-8 itp.
:(

MSka;) ja nie rozumiem dlaczego faceci kochają takie qrwy,które odrzucają ich miłość a te porządne dziewczyny są zawsze na boku,lub przeznaczone sa dla chamów i prostaków... czemu od razu qrwy? niektóre kobiety po prostu mają ambicje i wymagania ;) a inne powiedzą "TAK" jeszcze zanim facet wyjmie pierscionek z kieszeni :O kto by chciał porządną desperatkę :O