Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mknjhbg

Życie nie ma sensu?

Polecane posty

Gość mknjhbg

Mam 17 lat, niedługo kończę 18. Niby całe życie przede mną. Ale momentami naprawdę nie mam ochoty dłużej tego ciągnąć... ;( Mam pełną rodzinę, żadnych traumatycznych doświadczeń, niczego mi nie brakuje, a w środku pusto...

Gość śledź w czekoladzie
pora zacząć napełniać :) Co kochasz?

Gość mam 32 lata
nie mam pełnej rodziny,nigdy nie miałam faceta nikt mnie nigdy nie kochał,pracę mam marną, nie mam mieszkania,całe życie na wynajętym,zdechnę tez na wynajętym,mam nerwicę natręctw i kto ma gorzej ?

Gość Przewodniczący kołkochozu
znam bardzo dobry i przyjemny sposób na napełnianie w środku, ale za młoda jesteś na bachora.

Gość mknjhbg
@śledź w czekoladzie Teraz to już sama nie potrafię powiedzieć co kocham... Kiedyś było inaczej, ale teraz... szkoda gadać :( Nic już nie sprawia mi takiej przyjemności jak kiedyś... @mam 32 lata Też nigdy nie miałam chłopaka, nie mam pojęcia kim być w przyszłości i co w tym kierunku robić, mam zaburzenia odżywiania i depresję. Też nie jest mi lekko :(

Gość mknjhbg
@Pan Twardowski 0 może nie, ale naprawdę jest mi ciężko... Coraz ciężej.

Gość śledź w czekoladzie
Teraz to już sama nie potrafię powiedzieć co kocham... Kiedyś było inaczej, ale teraz... szkoda gadać jaki jest powód tej zmiany?

no to skoro nie 0 to już jest jakiś sukces. Pewnie, że lekko nikt nie ma, ale zamiast patrzeć na pasmo porażek można spojrzeć na to co się do tej pory udało ! Jakby "posiadanie chłopaka" miało dla was dziewczyny być wyznacznikiem w życiu...

Gość mknjhbg
@śledź w czekoladzie Po prostu nie mam już siły starać się być szczęśliwa. Starałam się, ale nie udało się. @Pan Twardowski Bez miłości życie jest puste... :(