Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bluszczyk Kurdybanek 34

Lepiej zając się sobą, swoim życiem i pasjami?

Polecane posty

Gość stronger
ale czego on właściwie od ciebie wymaga? żebyś gotowała mu obiadki i czekała z kapciami jak wróci z pracy?

No właśnie o to mi chodzi. Tańcowi i mojej pracy jestem w stanie poświęcić prawie wszystko, ale facet tego nie rozumie, a też ma pasję. jest muzykiem.

Gość stronger
dziwne, faceci, których w ostatnim czasie spotkałam nigdy nie narzekali gdy ich partnerki pracowaly;

Oczekuje że będę na każde jego zawołanie. Nic nie jest ważne, taniec, praca, mam wszystko rzucić i jak on chce sie spotkać, mam być gotowa.

U mnie pasja jest na pierwszym miejscu. Potem facet. I tak ma zostać, bo wiadomo.jak jest: faceci przychodzą i odchodzą. A jest coś czemu chce poświęcić całe zycie więc nie warto rezygnować dla faceta :)

Gość fanka boguslawa lindy
nie rozumiem dlaczego mezczyzna ma stac ci na drodze do samospelnienia, jesli zabrania ci robic tego co ty kochasz to znaczy ze on nie kocha ciebie. tyle w temacie.

charmsy, a zostawił Cię ktoś dlatego że miałaś pasję? Mnie już tak zostawił i ten obecny też chyba chce odejść. Samej jest mi dobrze, ale byłoby miło mieć kogoś koło siebie, a nie być tak ciągle samą.

Gość stronger
chyba nie pracujesz więcej niż 10 godzin dziennie? w takim przypadku pozostaje do zagospodarowania jeszcze 8 ( odliczyłam 6 na sen)

No nie mam czasu żeby codziennie sie z nim spotykać.

Gość Onnwarszawaa
Ostatnio gdy robiliśmy u nas impreze z okazji moich imienin.Przyszło wiele osób, moi koledzy z pracy, rodzina.. Impreza wydawała się dobiegać koncowi i wszyscy goście praktycznie już wyszli.. Wtedy właśnie pod wpływem alkoholu urwał mi się film... Obudziłem się po kilku godzinach obudzony dziwnymi dźwiękami z sypialni. Wchodzę po cichu a tam moja żona !! z moimi kolegami bzyka się jak zawodowa suczka. Zrobiłem jej zdjęcia i kiedyś jej je pokaże.. Może gdy się przyzna do tego incydentu.. Troche mnie to podnieciło, mieliście takie sytuacje już ? Tutaj zdjęcia : http://c.net.pl/Malinka

Gość stronger
przemyśl to sobie czy warto; ja też teraz walczę o swoje; poznalam kogoś nowego i tez ma jakieś dziwne podejscie do życia i nie wiem czym to jest spowodowane do konca; z czasem się wszystko wyjaśni, jak mu zależy to będziemy razem jak nie to trudno; jakoś przeżyję...

Gość stronger
jestem przeciwna temu,żeby się ze sobą codziennie widywać; nie ma kiedy zatęsknić

stronger a ile masz lat? Ja 34 i już nie pierwszy raz słyszę o swoim egoiźmie i pasjach. Patrząc na koleżanki widzę jak zmieniło sie ich życie po założeniu rodziny. To raczej one dźwigaja ciężar rodzinny i spajają to wszystko. Dlatego zastanawiam się czy własne pasje nie spowodują że będę samotna do końca życia.

Nie. Nadal jesteśmy razem. Niby rozumie. Znajduje dla niego mnóstwo mimo to ( za parę lat będę miała wyjazdy do innych krajów to zobaczymy). Tylko i tak mi wypomina że mam pasję i się z nim nie spotykam a w rzeczywistości to on ciągle w pracy sierot :) taki smutny paradoks

Gość stronger
29 i czasami jak mam doła przejdzie taka mysl przez głowę, ze mogę zostać sama

no właśnie. Ciekawa jestem czy jest tu jakaś szczęśliwa kobieta w związku która nie musiała z niczego rezygnować

Gość stronger
ale cały czas mam cichą nadzieję,że M. przemyśli sprawę; zresztą życie jest pelne niespodzianek i nigdy nie wiadomo co nasz czeka jutro; taka ze mnie optymistka:-)

Ne da się pogodzić pasji i faceta. Coś zawsze ucierpi I znajdą ludzie którzy zaprzecza ale tak naprawde oni.coś z tych zaniedbuja i tyle

Gość a ile spędzacie czasu
razem? napisz dokładnie. mieszkacie razem?

Charmsy a Ty też tak masz, że facet czepia się o Twoje pasje, ale sam ze swoich nie chce rezygnować? Spotykamy się 2-3 razy w tygodniu po kilka godzin, ale i nie znamy sie długo, z pół roku.

Gość stronger
na razie jak już napisałam dałam mu czas na przemyślenia, zresztą dopiero co się poznalismy

Gość jesteś silny
afrodyzjak

Heh no wlasnie że on pasji (pracy jednocześnie) poświęca się całkowicie. Z moja jawnie nie ma problemów ale potem i tak ma z tym problemy...tylko że ja z pasji nie zrezygnuje :)

Kurcze, ale facet powinien być szczęśliwy że ma kobietę z pasjami :(

Charmsy a co to za pasja?

mieszkacie ze sobą?

Gość andziaaszka
są faceci, którzy są zazdrośni, że jego kobieta w wolnych chwilach zajmuje się czymś pożytecznym sama dla siebie, zamiast otwierać mu piwo i warować przy nim jak pies z maślanymi oczami :-) Nazywa się to zaborczość. Wydaje mi się, że nie powinnaś rezygnować ze swoich pasji, bo jak facet odejdzie, to co Ci w życiu pozostanie?