Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Tabletka.musująca

Jak poradzic sobie w życiu?

Polecane posty

Witam, pragne przedstawic Wam swoj problem, ktory meczy pewnie nie tylko mnie. Wiec moja rodzina sklada sie z bardzo inteligentnych ludzi. Konczyli studia, moja ciocia moze podpisywac sie inż. Tylko ja zostalam po prostu wychowana tak, że nikt mi nie wpajal zadnych wartosci od najmlodszych lat. Ojciec zostawial mnie i moich braci samych sobie, a mama byla nadopiekuncza. Moja wlasna rodzina mowi ze nie da sie ze mna porozmawiac, to prawda czasem podczas rozmowy z glowy potrafi wyleciec mi tak proste slowo jak .. kukurydza.. W dodatku jestem glupia jak but. Nie rozumiem ulamkow, z historii to wiem kiedy byla bitwa pod Grunwaldem i 2 wojna swiatowa. I tyle. Wczoraj jedna ciocia powiedziala mi zebym realizowala plany chocby nie wiem co. Nie ważne kto co mowi. To było pomocne :) mam 19 lat, zapisalam sie do liceum mam zamiar isc na studia za 2 laTa. Pragne zadziwic rodzine i znajomych ktorzy widzieli we mnie... Leniucha i darmozjada... Pragne byc lepszym czlowiekiem, czy macie dla mnie jakas rade? Dziekuje jak nie wiem :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować