Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna i rozogoryczona.

Gdzie szukac faceta??

Polecane posty

prawda jest taka, że nasze najlepsze lata na poznanie drugiej połówki to szkoła średnia lub studia. później jest coraz mniej okazji. w pracy nie polecam szukać, takie romanse rzadko przynoszą coś dobrego, a jeśli już, jakoś nie wyobrażam sobie pracować w tej samej firmie, co chłopak/mąż, no chyba, że jest to naprawdę duża korporacja z wieloma działami i mnóstwem pracowników i ryzyko wpadania na siebie przez cały dzień jest niewielkie. dorosły człowiek poza pracą i sporadycznym wyjściem gdzieś nie ma praktycznie żadnych opcji poznania, dlatego internet wcale nie jest złym pomysłem. oczywiście, w sieci każdy chce się pokazać z jak najlepszej strony i często kłamie, ubarwia, podrasowuje swój wizerunek, żeby było fajnie, ale przecież nikt nie żyje w sieci, tylko w prawdziwym świecie. kilka spotkań i człowiek w miarę inteligentny się zorientuje z kim ma do czynienia. zresztą, wszyscy tak narzekają na znajomości sieciowe, a przecież z sieci korzystają ci sami ludzie, których na co dzień mijamy na ulicy. równie dobrze w pubie mogę poznać świra czy seryjnego mordercę, jak w sieci całkiem fajnego faceta

uroda to nie wszystko, ale chcialam wiedziec le masz wzrostu. Nie lubie niskich facetow.

wiem. Musze juz uciekac. Jak masz ochote to zostaw adres mailowy. odpisze.

ok. odezwe sie.

Gość skąd klikasz ?
sorry uznałem temat za zakończony ..... lubię czyste jasne sytuacje .... prawie rozwodnik wzrost 184cm średni blondyn ! :classic_cool: Słupsk -> trochę za daleko jestem z Mazowsza 🖐️

Gość gromba
Zgodzę się z Primadonną, studia są idealnym momentem, na poznanie kogoś ciekawego, a romanse w pracy nie są najlepszym pomysłem. A czy internet jest dobrym miejscem? Myślę, że warto spróbować, bo tak naprawdę niczym nie ryzykujemy. Wykupienie abonamentu nie jest jakieś bardzo drogie (bo jednak te darmowe portale odradzałabym, abonament to zawsze jakaś "selekcja"), a w jednym miejscu możemy spotkać wieeelu samotnych facetów, szukających dziewczyny. Jasne, że pewnie często podkolorywują, poprawiają swój wizerunek, ale to szybko wyeliminować, poprzez spotkanie. I wtedy wiemy z kim mamy do czynienia. Tak naprawdę w realu również nie mamy pewności kim jest osoba, którą poznajemy. A portale dają dodatkowe możliwości, pomagają znaleźć tego jedynego, który do Ciebie pasuje. Chociażby na mydwoje są punkty dopasowania i możliwość sprawdzenia czy ja spełniam czyjeś kryteria, a to wbrew pozorom bardzo wazne, a nawet sorotowanie ofert wedlug odleglosci, to uwazam jest super. Test określa w jakim stopniu dwie osoby do siebie pasują. Dodatkowo można wyszukać faceta po wielu kryteriach, czyli od razu możemy odrzucić te oferty, które w ogóle nam nie odpowiadają, jak chociażby gość z odległej miejscowości czy facet nie chcący mieć dzieci. Jak się podejdzie do tego z odpowiednią cierpliwością i stosunkiem, to myślę, że tego typu portale mogą okazać się całkiem skuteczne...