Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona, lat 21, prawie 22

Co sądzicie o blogu K. Tusk?

Polecane posty

Ja myślę, że jest bardzo dziecinna, albo na taką się zgrywa by to co napisze nie było wykorzystane przeciwko niej. Pozatym jest tam tak słodko, że aż niedobrze. Wygląda to jakby żyła w jakiejś bańce mydlanej oderwana od reszty ludzi, tylko ze swoją Zosią, która jej gotuje i liże dupe. Zajmuje się głupotami: ciuchy, kosmetyki itd. i czymś jeszcze? Po co wogóle komuś taki blog? To trochę żałosne, że ciuchy są dla niej tak ważne, że musi o nich aż pisać, robić zdjęcia :o

Gość no dylemat masz
to po co wchodzisz na ten blog? i po co zakladasz taki temat? Oki wydaje pieniadze tatusia, zajmuje sie moda itp ale Ty na jej miejsu bys tak nie robila? Nawet jesli powiesz, ze nie to ja ci nie uwierze. Jestes nia az tak zafascynowana i az tak jej zazdroscisz, ze az temat o niej zakladasz? Obgadujesz ja a wcale jej nie znasz. I Ty masz 21 lat? myslalam, ze 12...

Ja sledze jej blog od poczatku i uwazam ja za bardzo fajna, sympatyczna dziewczyne. jej blog tez duzo o niej mowi, interesuje mnie to o cztym ona pisze i co pokazuje. poza tym widac ze jest normalna dziewczyna, a nie paniusia ktora zawsze wpieprzy swoje trzy litery tam gdzie nie trzeba czyli Kwasniewska.... Ja jestem na plus. dziewczyna jest inteligentna, studiuje, ma styl i to za grosze, bo pokazuje stroje tan ie ze zwyklych sieciowek, a nie jak inne corcie z domow mody swiatowej

Co do kasy tatusia- jak ja bym takową miala to tez bym szalala. A moim zdaniem to co pokazuje K. Tusk nie jest jakies niewiadomo jak drogie... Moje studiujace kolezanki tez sa utrzymywane przez rodzicow, starzy pl;aca za studia, ubrnia, wakacje... I moje kolezanki niektore, nie powiem ze wszystkie ale bardziej szaleja z kasa na ciuchy niz Tuskowa, wiec nie ma w tym nic nadzwyczajnego

Gość nsjqksn
A ja uważam, że córka premiera powinna mieć trochę inne priorytety. Ta zosia robi przynajmniej coś wartościowego, a Kasia jest próżna... Poza tym nie ma własnego stylu, co więcej w ogóle nie ma wyczucia! Robi sobie zdjęcia lustrzanką, które wyglądają ok, ale stylizacje są prawie zawsze nietrafione... Co z tego, że studiuje? Skonczyła psychologię na prywatnej uczelni, czyli zapłaciła za mgr! nie mowcie, ze nie znacie smiesznego poziomu prywatnych szkół.

Skonczyła psychologię na prywatnej uczelni, czyli zapłaciła za mgr! nie mowcie, ze nie znacie smiesznego poziomu prywatnych szkół. SWPS to jedna z najlepszych szkół w tym kraju. A wydział psychologii to juz w ogole marzenie, pomarańczo 🖐️

jak dla mnie to ta laska dzień w dzien moze opisywać swoje sny jak ma taki kaprys, mnie tylko wkurza że kreuje sie ją na jakąś ikonę mody i np wchodze na allegro a tam: jak u kasi tusk w stylu kasi tusk itp

Nie ma jej czego zazdrościć, ubieranie się w sieciówkach to dla mnie żaden powód do zazdrości, tak samo jej pieniądze, o których nawet nie wspomniałam, bo mnie nie interesują. Poprostu wydaje się sztuczna jak atmosfera świąt, i chyba tylko ślepy nie widzi tego lukru na jej blogu, wcale jej nie hejtuje, bo jej nie znam, ale czytając jej posty wydaje się strasznie nudna, ułożona, to jest nierealne, ale widzę, że niektórzy chcą żyć jak ona, niczym w reklamie barszczu świątecznego.