Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clarusaaaa

pomocy korzeń zęba na wierzchu!!!!

Polecane posty

Gość clarusaaaa

Witam przredwczoraj na górnej 6 zrobił mi się taki stan zapalny wczoraj wieczorem pękło to i dziś rano zobaczyłam, że korzeń zęba mam na wierzchu normalnie jak przyłożyłam lusterko widze cały korzeń zęba pękło mi dziąsło po długości wygląda to tak jak rościęte dziąsło i widac korzeń aż po ząb:( spotkał się ktoś z takim czymś? dodam że zęba prawie nie ma tylko taki kawałek

Gość co poradzić ??????
Do dentysty marsz,dostaniesz lek na zbicie stanu zapalnego i potem ekstrakcja zęba

Gość clarusaaaa
wiem, wiem jutro pujdę, ale takiego czegoś to ja nie widziałam ząb nie boli, ale żeby na wieszch wyszło?

Gość clarusaaaa
ktoś tak miał jak ja? i czemu tak się stało ktoś wie ?

Gość najlepiej sama
go sobie usuń ..... zaoszczędzisz czas i pieniądze ! :D

Gość clarusaaaa
a niby jak? a może sam wylecieć ? jest taka możliwość?

Gość dorotatttttt
Lepiej sama nie majstruj,bo bardziej zaszkodzisz.Idz do dentysty.

Gość clarusaaaa
grzebać nie beęde sama tylko pytam, czy możliwe żeby sam wyleciał jak jest na wierzchu ?

Gość rurofon
czekaj z tym dalej. najpierw dostaniesz zapalenia okostnej i poleca nastepne zeby. potem zakazenie poleci dalej. jak dojdzie do serca to odwalisz kite. nie wierzysz? moj kumpel z warszawy tez nie wierzyl. zebow nie leczyl az mu sami pienki zamiast trzonowcow zostaly i gnily. juz go nie ma. w ciagu tygodnia go pierdyknelo zadne antybioty juz nie pomogly.

@clarusaaaa Nie czytaj forów bo się tylko niepotrzebnie nastraszysz, każdy przypadek jest inny. Lepiej poszukaj sobie stomatologa i leć jutro do niego z samego rana,albo i na pogotowie, jak nie będzie możliwości się dostać do stomatologa lub sprawa się pogorszy.

Gość clarusaaaa
ale opuchnięcia ani ropy nie ma, tylko ten korzeń na wierzchu rozpruło mi się dziąsło i widać korzeń, ani krwi nie było nic!! nawet nie wiem kiedy to się zrobiło chyba w nocy