Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańcza na wqwie

normalnie szlag mnie trafia

Polecane posty

Gość pomarańcza na wqwie

wspólczuję ludziom mieszkającym w blokach,nie dość że słabą grzeją bo na dworze ciepło -no i chuj jak w chałupie 21 stopni a grzejniki odkręcone na maxa to jeszcze dzisiiaj puścli letnią wodę?mam małe dzieco i mam je kąpąc w letniej .Wkurwia mnie to niemiłosiernie ,non stop jak nie wawaria rpądu to brudna woda z kranu leci jak nie bruna to zimna albo wcale a na ogrzewaniu grubo oszczedząją.

ja mam grzejnik na 2 i jest ciepło, siedzę w t-shircie to nei wina bloku, tylko administracji nazbyt oszczędnej woda leci mi prawie rząca, niedawno z wanny wyszłam i wszystko zaparowane więc nie narzekaj na blok i nie żal się na kafeterii, tylko napisz skargę do administracji

Gość panipan:)))
moje zwierzęta i dorobek przetrwał tylko dlatego że mieszkam w bloku - zapaliło mi się mieszkanie, gdyby nie sąsiadka która wychodząc z domu zauważyła dym spod drzwi to nie miałabym teraz nic, pewnie w domku widzieli by dopiero w fazie zaawansowanej pożaru i moje wszystkie kotki by popaliło 😭

Gość pomarańcza na wqwie
ewa racja .ale to wkuriwa bo dotaje masakryczne dopłaty do gorzewania po 1000-1500zl a oni sobie w chuja walą .

no, tak się czasem dzieje w dużych spółdzielniach, walą ci w koszty wszystko, co sie da mnie wkurzają odkręcone na maksa kaloryfery na klatkach schodowych wchodzisz do bloku i z mrozu -10 w żar +25 stopni raz, że ile to kosztuje, dwa - jakie to niezdrowe, trzy - komu to potrzebne? przykręcić się nie da, bo zaklejone wszystko olejną na amen i brak zaworów myślę, że w tym roku zrobię o to aferę w spółdzielni, tylko się obrobię ze swoimi sprawami