Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukrecjaaa

mam doła bo ona ciągle mi dogryza :/

Polecane posty

Gość lukrecjaaa

mam 160cm i waże 43kg moja kuzynka ma ok 167cm waży 42kg jest ode mnie młodsza 4lata wkurza mnie to że ciągle mi dogryza swoimi uwagami typu : ''Ale jestes szeroka w biodrach albo '' masz gruby tyłek jak kupie sobie coś nowego to zawsze słysze : powinnaś nosić inne kroje bo tak to grubo wyglądasz... niby głupoty a mnie dobijają wpadłam w doła i schudłam juz 5kg kiedyś ważyłam 48 ciągle sie patrzy na moja figure i ocenia wiem że to infaltylne ale mnie to stresuje :/ ona jest kościotrupem ma długie lecz krzywe nogi , zgrabny tyłek i jest wąska w pasie , niczego jej nie zazdroszczę ale ona uważa sie za Bóg wie jaką piekność i mysli ze moze każdego oceniać

Gość śledź w czekoladzie
odpowiadaj za każdym razem - facet nie pies, na same kości nie poleci :classic_cool:

anoreksja wam sie klania dziewczyny jak chcecie to zobaczcie anorektyczki na jakims portalu i zastanowcie sie ze tak bedzie z wami

Gość lukrecjaaa
haha dobre :P

Gość lukrecjaaa
nie jestem anorektyczka fakt mam niedowage ale nie mam jakiś skłonności anorektycznych , jw jej teksty mnie dobijają PO PROSTU

Gość scherain
Niestety to niemożliwe bo ja mam 167, ważę 49kg i jestem jak patyk. Sama skóra i kości. Ona jeszcze funkcjonuje normalnie? Do lekarza trzeba z nią i to jak najszybciej. Biedna...

Gość zodiakalny barannn
skoro jest kosciotrupem to powiedz jej ze facet nie pies i na kosci nie leci