Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efeffweffff

mam 23 lata i już mi sie robi pociagła twarz

Polecane posty

Gość efeffweffff

jeszcze ze 3 lata temu miałam taką ładną okrągłą. a byłam szczuplejsza niż teraz. a teraz robi mi sie coraz pociąglejsza nie wiem czemu.. boje sie ,ze za pare lat bede wygladać jak koń jakis :(

Gość kawałek drewna
czego chcesz, starość...:P

Gość toć tu same banały
:D

Gość efeffweffff
no jeszcze nie uważam sie za stara :P niby teraz to zle nie wyglada ,ale boje sie ,ze bedzie mi jeszcze ta twarz szczuplala :( a podobno z wiekiem ubywa tkanki tluszczowej na twarzy wcześniej nie lubiłam tych swoich ,,pucków" ,a teraz uważam,ze bardzo łądne były

Gość efeffweffff
moje piersi przybrały kształt skarpetek w których umieszczony jest kamyczek :(

Gość gogole
hahahah dosyc glupia rozkmina ale z 2 strony cos w tym jest z wiekiem sie wyostrzaja rysy, zmienia troche ksztalt twarzy tez to u siebie zauwazylam

Gość efeffweffff
no mi sie bardzo zmieniła twarz np w ciągu 10 lat . nie uważam że wyglądam staro raczej na swój wiek ,ale wcześniej np nie miałam widocznych łuków jarzmowych czy mój podbródek był bardziej okrągły ,a teraz troszke mi sie wyszczupliła twarz :( narazie jest ok ,ale nie chce kiedys wygladać jak wysuszona śliwka :(

Gość gdfgfg
od wielu lat szczupłe pociągłe twarze były w kanonie urody, nikt sie nie zachwycał "piłkami", dzisiejsze kobiety robia operacje aby miec szczupłą i pociągłą twarz

Gość gdfgfg
kiedys bedziesz wysuszona sliwka... ale jak bardzo cie to dreczy to staraj sie cały czas utrzymywac nadwage tak około 15 kilo

Gość bleeeeeeehh
twoja twarz poprostu staje sie kobieca, bedziesz sie bardziej facetom podobała, kobieta nie moze miec okrągłej pyzatej buzi z małym noskiem jak u bobaska