Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HellsKitchen

Kraków - Factory Outlet

Polecane posty

Wie ktoś, którym autobusem można dojechać do Factory w Modlniczce pod Krakowem, na którym przystanku wysiąść? Dzięki.

Gość masz 30 jesten niebanalny
tam nic nie ma ciekawego do tego pizdzi jak w kieleckim. moze jakis autobus tam teraz kursuje ale nie bedzie ich wiele bo sklep znajduje sie przy zjezdzie z autostrady. mozna wsiasc w jakis do zabierzowa i przespacerowac sie spod leroya.

Merry, twoim zdaniem warto jechać? Slyszałam, że ceny naprawdę atrakcyjne, np. buty 50% taniej, niż w sklepie danej marki.

ja jeszcze nie byłam w krakowskim factory. Wrocławskie jest ok i naprawdę się oplaca więc sadze ze tutaj jest podobnie. wybieram się od dłuższego czasu ;) po spodnie lee czy innej dobrej marki na pewno warto pojechać. O butach nie wiem.

Gość ghfhgfghgh
podobno tam jest wielkie goowno :o ja nie byłam ale kolezanki mi mówiły, że porażka

Gość Gosiaheaven
Jeżeli ktoś ma ochotę wybrać się do Factory Kraków - NIE POLECAM!!!!! 1. Daaaaleeko (jak na Kraków), autobus co 1,5h. (wynajmują tylko 1). Podmiejskie są jeszcze rzadziej. Brak innego połączenia prócz własnego samochodu. 2. Kierownictwo karze przestrzegać przepisów o których nie ma nigdzie informacji, że obowiązują (na autobusie obklejonym reklamą Factory nie ma np. oznakowania że nie można wprowadzać rowerów, tylko stoi ochroniarz aż do odjazdu i niestety paniusiu, nie wejdziesz z rowerkiem - i w zasadzie nie wiadomo co jeszcze jest zabronione - brak oznakowania). 3. Mało miejsc do stołowania się po długich zakupach (musisz mieć własny prowiant ;P ) i co chwilę nieczynne pawilony. 4. Ciężko znaleźć na ich stronie rozkład autobusów. W porównaniu z innymi - totalna klapa. Pozdrawiam

Gość bbaacc
Galeria jak każda inna. Byłam tam w C&A i takie same ceny jak chociażby Galerii krakowskiej.

no nie wszystko jest taniej... część towaru jest przeceniona, ale generalnie raczej szału nie ma. mimo wszystko chyba oszczędniej wychodzą zakupy w necie.

Gość Gabi8989
Słuchajcie a może outlet internetowy? Nie trzeba jechać tak daleko ;) ostatnio widziałam ulotkę sklepu Null. http://sklep.nullfashion.pl kupiłam bluzkę Zary - tak z ciekawości. Przyszła ładnie zapakowana, nowa (z metką).

Gość norkowatość
Ja mam ostatnio wstręt do chodzenia po sklepach stacjonarnych. Znacie jakieś dobre outlety internetowe? Mam niby taką stronkę http://outlety-internetowe.pl/ ale tam ciągle pojawiają się oferty z tych samych outletów.